To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander III Ogólne - ranking używanych olei silnikowych

mar1975 - 27-01-2017, 13:35
Temat postu: ranking używanych olei silnikowych
Czy może któryś z adminów by przygotował ranking używanych przez forumowiczów olei silnikowych, chodzi tylko o podział na marki. ?
_tm_ - 27-01-2017, 14:12
Temat postu: Re: ranking używanych olei silnikowych
mar1975 napisał/a:
Czy może któryś z adminów by przygotował ranking używanych przez forumowiczów olei silnikowych, chodzi tylko o podział na marki. ?

A jaki byłby cel takiego rankingu ? :)

mar1975 - 27-01-2017, 14:49
_tm_ napisał/a:
mar1975 napisał/a:

Wybacz, ale nie wiem co mam Tobie napisać :lol: oczywiście jeśli taki ranking będzie to nie musisz ani z niego korzystać, ani też odznaczać jaki olej używasz. Mnie jednak ciekawi ile procentowo osób używa Castrola, ilu Shella itd Temat jest luźny więc się nie napinaj.

Bizi78 - 27-01-2017, 15:31

mar1975, zrób ankietę tak jak np. tutaj :wink: .
Podczas tworzenia nowego tematu na dole będzie opcja ankiety.

_tm_ - 27-01-2017, 16:08
mar1975 napisał/a:
_tm_ napisał/a:
mar1975 napisał/a:

Wybacz, ale nie wiem co mam Tobie napisać :lol: oczywiście jeśli taki ranking będzie to nie musisz ani z niego korzystać, ani też odznaczać jaki olej używasz. Mnie jednak ciekawi ile procentowo osób używa Castrola, ilu Shella itd Temat jest luźny więc się nie napinaj.

Strasznie nerwowo reagujesz na proste pytanie :mrgreen: . Ja nawet nie wiem jakiego oleju używam (w ASO mi wymienili na przeglądzie). Jestem jednym z tych użytkowników, którzy nie przywiązują do tego tematu żadnej wagi. Natomiast wiem, że jest całkiem spora grupa użytkowników, dla których jest to sprawa życie i śmierci. Jeszcze ankiety nie ma, a napięcie już rośnie :badgrin: .

mar1975 - 27-01-2017, 16:27

Bizi78 napisał/a:
mar1975, zrób ankietę tak jak np. tutaj :wink: .
Podczas tworzenia nowego tematu na dole będzie opcja ankiety.

Wolałbym zostawić to sobie która lepiej ma ogarnięte takie tematy :wink:

[ Dodano: 27-01-2017, 16:28 ]
_tm_ napisał/a:
mar1975 napisał/a:
_tm_ napisał/a:
mar1975 napisał/a:

Strasznie nerwowo reagujesz na proste pytanie :mrgreen: . Ja nawet nie wiem jakiego oleju używam (w ASO mi wymienili na przeglądzie). Jestem jednym z tych użytkowników, którzy nie przywiązują do tego tematu żadnej wagi. Natomiast wiem, że jest całkiem spora grupa użytkowników, dla których jest to sprawa życie i śmierci. Jeszcze ankiety nie ma, a napięcie już rośnie :badgrin: .

To może inaczej :) a jak myślisz, w jakim celu robi się tego typu ankiety ?

Grimm - 27-01-2017, 16:32

Podobno Motul się skończył 2 lata temu, tylko Millers
_tm_ - 27-01-2017, 17:01

mar1975 napisał/a:
To może inaczej :) a jak myślisz, w jakim celu robi się tego typu ankiety ?

Jakbym wiedział to bym się nie pytał :) . Mam nadzieję, że celem nie jest sprawdzenie czego używa większość tylko po to, żeby samemu też ten olej zalać "bo większość musi mieć rację" ?