To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander III Ogólne - Roleta bagażnika - jak upchać

esesen - 05-03-2017, 11:40
Temat postu: Roleta bagażnika - jak upchać
Witam, jak sobie radzicie z roletą bagażnika jak trzeba awaryjnie rozłożyć siedzenia w III rzędzie (wersja rockford fosgate)? Może są jakieś wymyśle sposoby, albo np. wersja składana dwuczęściowa wymyślona przez sprytnych chińczyków?
SK666 - 05-03-2017, 13:12

Mieści się bezkolizyjnie za tymi rozłożonymi własnie siedzeniami, w części która pozostała po bagażniku. Upycham tam też kuwetę (dziwna nazwa) bagażnika, mam gumową składaną na 3 części.
sebowy - 05-03-2017, 21:38

ja już zapomniałem o rolecie i wisi w garażu, z tyłu są ciemne szyby i mało co widać patrząc do środka , no chyba że ktoś się przyssał do szyby... w większości przypadków roleta mi przeszkadzała :doubt:
piker - 06-03-2017, 08:38

Nie jest przypadkiem tak, że wersje po ostatnim liftingu mają przygotowane miejsce na roletę w schowku pod podłogą? Wcześniej chyba tego nie było...
rajan - 06-03-2017, 11:02

W wersji sprzed liftu (2014) miejsce na roletę zajmuje subwoofer, a roleta mieści się spokojnie w poprzek :) Nie wygląda to najlepiej i niestety nie pomaga w zajmowaniu ostatnich fragmentów wolnej przestrzeni bagażnika :(
Terex23 - 06-03-2017, 18:57

piker napisał/a:
Nie jest przypadkiem tak, że wersje po ostatnim liftingu mają przygotowane miejsce na roletę w schowku pod podłogą? Wcześniej chyba tego nie było...

tak ale wersje bez subwoofera - niestety