To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lancer Ogólne - BodyKit

Anonymous - 15-03-2007, 18:37
Temat postu: BodyKit
Witam mam pytanie. Czy macie jakies namiary aby dostac zderzaczek przedni i progi typu gsr do lancer 1994 bo z mask± to sobie poradzilem :mrgreen:
PiotrekSL4 - 15-03-2007, 20:38

Witaj. A ktory to lancer IV czy V boi w tym roku wychodzily obydwa. Ja mam V i tez poszukuje jakis delikatnych zderzaczkow i progow do mojego rocznik tez 94`

[ Dodano: 15-03-2007, 20:39 ]
A i moje pytanie. Co zrobiles z maska. Fotki prosimy fotki.

Anonymous - 16-03-2007, 09:30

To jest IV i czyli mamy ten sam problem czyli mam nadzieje, że kto¶ nas pokieruje odpowiednio
Anonymous - 16-03-2007, 10:47

W Gdyni jest¶ kole¶ który dogina progi-mam nadzieje ze jeszcze tam działa-zawsze mozecie podskoczyć :biggrin:
Anonymous - 16-03-2007, 18:32

raczej przydał by się namiar na niego to może jak±¶ wysłeczke by podsycił ale czekam dalej na pomoc z waszej strony :lol:
Anonymous - 16-03-2007, 19:20

fyncz napisał/a:
raczej przydał by się namiar na niego to może jak±¶ wysłeczke by podsycił ale czekam dalej na pomoc z waszej strony :lol:

a gdzie dokladniej mieszkasz :> mam namiary na gosci ktorzy robia zderzaki na zamowienie :) i zamierzam sie do nich wybrac po wyplacie ';)) ewentualnie sam mozesz cos podzialac ;) ostatni wypusc lansera IV ma fajny zderzaczek przedni tylko troche inwencji spawania plastiQ zywicy + dokladki czy cos i mozna wymyslec cos ciekawego :) najpierw moze obnizysz zawieszenie? jakis sportowy uklad wydechowy? albo audio?:P

[ Dodano: 20-03-2007, 19:02 ]
fyncz napisał/a:
Witam mam pytanie. Czy macie jakies namiary aby dostac zderzaczek przedni i progi typu gsr do lancer 1994 bo z mask± to sobie poradzilem :mrgreen:

mow ze do galanta bo lancera niby nie maja chociaz Ty masz nowszego to moze cos z tego bedzie ;)

http://joy-tuning.de/ koles jest z PL a dokladniej Zgorzelec albo Ruszów.. czy cos.. ja bylem widzialem nie dostalem :(