Chcę kupić ASX! - Oferta z OtoMoto - asx
MaGd - 13-03-2017, 08:41 Temat postu: Oferta z OtoMoto - asx https://www.otomoto.pl/of...html#cae0016087
Czy ktoś z Was oglądał i o można o tej ofercie powiedzieć ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi i sugestie.
Adam
shanevansen - 13-03-2017, 10:01
Oferta jak oferta, generalnie wolałabym dołożyć i kupić nówkę, te auta nie tracą wiele na wartości.... ja za wersję Invite zapłaciłam 75 koła plus gratis wycyganiłam komplet gumowych dywaników, kuwetę bagażnika, osłonę na tylny zderzak, komplet chlapaczy, czujniki parkowania na przód, alarm i komplet zimówek..... ale co kto lubi....mi Invite wystarcza, wyższa wersja ma za dużo pierdół, których i tak się prawie nie używa..... a co do oferty - 3 latek, więc wciąż na gwarancji, historię można sprawdzić w ASO o ile był serwisowany tylko tam...
piker - 13-03-2017, 10:33
Jak nie zależy Ci na automacie, 4wd i możesz wydać więcej, to odezwij się na PW (bo masz zablokowane).
Mój jest do wzięcia
irekmiecz - 13-03-2017, 21:12
MaGd Zachowaj czujność. W ogłoszeniu nie widzę VIN-u ani też skąd to auto przyjechało do PL.
tokyo - 13-03-2017, 23:26
Witam
Auto ze stanow
Jasna tapicerka doszywana np na zamowienie
Lampy przednie przetliftowe w aucie ze stanow byly troszke inne lampy.
Odpada koszt przeciwmgielnej tylnej ktos dolozyl
Prawdopodobnie jakies naprawy z przodu.
Ramka radia przetliftowa z radiem z rocznika 2015
MaGd - 14-03-2017, 06:24
Serdecznie dziękuję Wszystkim.
Właśnie lampy i kolor tapicerki nie dawały mi spokoju.
Bizi78 - 14-03-2017, 07:20
Jeśli auto z USA to też można sprawdzić jego bez wypadkowość po vinie, np. w carfaxie .
elgato64 - 23-06-2017, 01:02
A co myślicie o tej ofercie ? Może ktoś widział, albo wie czy warty zainteresowania ?
https://www.otomoto.pl/of...g-ID6yVcXP.html
[ Dodano: 08-07-2017, 17:55 ]
Czy ktoś może analizował tę ofertę ? VIN będę miał jutro, mam dzwonić. Może ktoś z Was powie, czy warto sobie zawracać tyłek i jechać tyle kilometrów ?
http://allegro.pl/niezawo...6883610909.html
jan1994 - 08-07-2017, 19:03
Ja bym go brał, ale pod warunkiem, że sprzedawca zapewni spalanie na poziomie 4,9 l/100 km
A tak na poważnie to opony prawdopodobnie do wymiany - jeśli ciągle jeździł na tych samych oponach (nie zmieniając na zimowe) to możliwe, że przebieg autentyczny. Należy sprawdzić datę produkcji opon. Do ceny należy doliczyć koszty pierwszej rejestracji w PL.
Dodatkowo zastanawia mnie zamontowany hak.
Może ktoś mieszka w Stargardzie Szczecińskim to obejrzy Ci te auto.
elgato64 - 08-07-2017, 20:23
Zarejestrowanie samochodu i wymiana opon, to nie problem. Z tego co wyczytałem, to jest zarejestrowany i ubezpieczony i "można wracać na własnych kołach". Bardziej boje się że bity albo kręcony licznik. Dzisiaj oglądałem koło Katowic jeden, ale cena 44 tyś, więc bardzo duża różnica cenowa Tylko ten z okolic Katowic z salonu PL a ten ze Stargardu z Dojczlandii
jan1994 - 08-07-2017, 23:41
elgato64 napisał/a: | Dzisiaj oglądałem koło Katowic jeden, ale cena 44 tyś, więc bardzo duża różnica cenowa |
Nie wiem jak liczysz, ale dla mnie to raptem 5 kzł. Cena nowych opon (felga 17 cali) ok. 3 kzł, cena rejestracji ok. 2 kzł (akcyza + tłumaczenie + rejestracja).
elgato64 - 09-07-2017, 00:42
Muszę dopytać o tą rejestrację, bo jeśli niezarejestrowany, to wtedy się zastanowię. Dzięki za wskazówki, na pewno je wezmę pod uwagę
mkm - 09-07-2017, 10:49
Jeden wielki bełkot handlarza.
Zdjęcia podkręcone, na żywo się troszkę zdziwisz.
Zderzaki w innych odcieniach, tylna klapa dziwna, fotele nie wyglądają na 66tys.
Sprawdź tablice - jak zjazdowe i ważne to możesz jechać tym autem.
Jak kupione na alle "niemieckie" i ubezpieczenie na miesiąc to jedziesz na własne ryzyko - jak będziesz miał pecha to do pierwszej kontroli policyjnej.
Dopytaj jak kupujesz i sprawdź czy akcyza zapłacona.
elgato64 - 09-07-2017, 12:55
Zdjęcia wyglądają bardzo ładnie, to fakt, na pewno nie będzie na nich rysek czy jakiegoś wgniecenia, które wyjdą na miejscu. Z tymi zderzakami i klapą, to niestety nic nie widzę, bo jest "gra świateł" i wszystko się odbija, tutaj trzeba by było na miejscu pewnie oglądać z czujnikiem lakieru. Dopytam o te tablice i czy jest opłacony, jeśli nie jest, to szkoda zachodu, pewnie zgarnę tego tutaj na miejscu w Mysłowicach od 1 właściciela
[ Dodano: 11-07-2017, 11:53 ]
Dałem sobie spokój z tym Stargardem Szczecińskim. Za to na oku mam tego z Mysłowic. Mam już też nr VIN, jeśli ktoś chce pomóc w analizie, to mogę podać
https://www.otomoto.pl/of...o-ID6yPcyX.html
mkm - 11-07-2017, 19:06
elgato64, daleko nie masz, więc podjedź, ale lekkiego życia ten Misiek nie miał...
Jak chcesz od pierwszego właściciela to szukaj bezpośrednio od pierwszego właściciela
|
|
|