Outlander I GEN Techniczne - [I 2.4] Problem ze skrzyni± automatyczn± - ręcznie nie przeł
Anonymous - 24-03-2017, 18:44 Temat postu: [I 2.4] Problem ze skrzyni± automatyczn± - ręcznie nie przeł Witam,
Po jakim¶ czasie planuje wrócić do mi¶ka i zaciekawiło mnie jedno
Bo znalazłem już interesuj±cy mnie model. tylko sprzedaj±cy powiedział że skrzynia działa ale tylko na automacie Ręczne przeł±czenie nie działa.
I pytanie mam takie czy to standardowy objaw czy raczej siada jaki¶ sterownik i może się okazać że za chwilę moment padnie cała skrzynia.
I tak dopytam bo w sumie chciałbym nim przewozić czasami jakie¶ rzeczy czy powiedzmy 4 estradowe kolumny sie zmieszcz± przy złożonych siedzeniach ??
Z góry dzięki za odpowiedz
[ Dodano: 25-03-2017, 12:42 ]
Panowie, czyli nikt z was nie spotkał się z takim problemem ??
Hugo - 25-03-2017, 17:30
ryba69 napisał/a: | Panowie, czyli nikt z was nie spotkał się z takim problemem ?? | Pewnie nie. Sam pierwszy raz słyszę o takiej awarii w autach tej marki. Moim zdaniem skrzynia jest OK, a problem będzie leżał w styczniku przy wybieraku biegów.
Jaro1974 - 25-03-2017, 20:47
Ja na automatach się nie znam zupełnie więc nie podpowiem.
Co do kolumn estradowych to jakich one s± wymiarów?
Anonymous - 26-03-2017, 20:39
Powitać, dzięki za odpowiedĽ ale niestety autko juz się sprzedało Wyczytałem na amerykańskim forum że to jaki¶ problem z wtyczk± Więc lutownica załatwiła by sprawę. A co do kolumn to ogl±dałem inny model i wydeja mi się że po złożeniu tylnich siedzeń wejdzie nawet więcej.
|
|
|