To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Problemy techniczne - wysuwana antena

Anonymous - 17-03-2007, 16:50
Temat postu: wysuwana antena
czy w lanewrze 1,3 12V rocznik 97/98 jest wysuwana antena a jeśli jest dto dlaczego sie nie wysuwa?w którym miejscu znajduje sie silniczek jak zdjagnozowac co sie stało?
Anonymous - 17-03-2007, 17:20

Nie ma wysowanej niestety.
mlun - 17-03-2007, 20:56

Nie chce zakładać nowego tematu a że mam pytanie o antene to się tu podepne.Jako że do Carismy pasuje sporo części od Volvo to czy nie wiecie czy antena automatycznie wysuwana z tyłu pasowała bym od Volvo?
A czy ktoś wie wogóle jakiej firmy były tam anteny montowane?

Anonymous - 18-03-2007, 10:07

Antenę wysuwaną elektrycznie możesz założyć praktycznie od każdego modelu a w sklepie ceny się zaczynają od 110zł na auto złomie można kupić za około 30zł i tak że na pewno będzie pasować od Volvo a czy kupisz nową czy używkę to już Twój wybór
Ja kupiłbym nową bo masz gwarancję w środku jest gruba plastikowa żyłka coś jak do podkaszarki ze sklepu ogrodniczego a jak wiadomo plastik się starzeje i używka może długo nie posłużyć tym bardziej że po każdym włączeniu i wyłączeniu radia antena się wysuwa bądź chowa więc używana jest bardzo często a przynajmniej 2x na dzień.

Nie zwracałem uwagi jaka jest zamontowana u mnie tak że nie odpowiem Ci na to pytanie :wink:

Pozdrawiam

mlun - 18-03-2007, 10:58

No mi głównie o masz sam chodzi a nie o mechanizm bo on jest sprawny.Dlatego mi chodzi o jej montaż czy będzie pasować:P