Chcę Kupić Outlandera - Outlander I -Warszawa, automat 2,4 LPG
Karolkovy - 15-04-2017, 17:37 Temat postu: Outlander I -Warszawa, automat 2,4 LPG Czy ktoś miał możliwość oglądać to auto-lub czy nie pojawiało się może od jakiegoś czasu na sprzedaż? Z doświadczeń mojego forum Hondy Legend wiem że mogę liczyć na konkretne wiadomości forumowiczów,każdy posiadacz śledzi rynek
Link do auta
https://www.otomoto.pl/of...a-ID6yLfyj.html
Z góry dziękuję za opinię i podpowiedzi na co zwrócić uwagę przy ewentualnym zakupie itp.
radoslavv - 15-04-2017, 18:48
Jakbys jechal sprawdzac to polecam Serwis Japonskich na ul. Stasinek 2. Sprawdzałem tam swojego przed kupnem 2 dni temu i bardzo spoko goscie. 100zl za komputer i podwozie, obejrxeli ksiazke i szczerze pogadali. Z lakierem 150zl, ale mialem swoj miernik, wiec te usluge sobie darowalem.
Karolkovy - 15-04-2017, 20:07
Znam warsztat -chciałem się umówić parę dni temu na wymianę sondy lambda i termin był ponad tydzień. Ale takie sprawdzenie na szybko to chyba nie ma problemu?
Bzyk_R1 - 15-04-2017, 21:54
Trochę bieda edyszyn, gumy nalewki Trzeba szukać czy bardzo dużo rdzy jest.
Karolkovy - 15-04-2017, 23:58
Gumy mam akurat nówki. Gdzie w tym modelu ruda lubi się chować? Na co zwracać uwagę? Interesują mnie przypadłości tego modelu i ewentualne koszty...chociaż po Legendzie nic nie jest straszne lub niedostępne
Podoba mi się że to 2,4 i że w automacie.
[ Dodano: 19-04-2017, 12:34 ]
Dziś obejrzałem na szybko to auto- szału nie robi.Ruda w tylnej klapie, nadkola ratowane po kosztach,byle na handel. Przednie światła zmatowione.Trochę ulepek.Wrażenie jakby trochę stała-ruda w przednim zawieszeniu. Tylna kanapa albo mocno wysiedziana -albo ten typ ma takie miękkie że się wpada. Generalnie mnie ostudził stan auta.
Bzyk_R1 - 19-04-2017, 14:36
Karolkovy, Nie dziwi mnie ten stan. Kilka miesięcy temu utarliśmy nosa handlarzowi który "zdjął" ponad 200 tysięcy i sprzedawał Outka wyciągniętego z rzeki. Wtedy za niego chciał 16.5 tyś a tu czego się spodziewać za mniej? Nie trać czasu tylko szukaj ogłoszeń 20.000 + i cierpliwości.
Karolkovy - 19-04-2017, 15:51
Rozglądam się dopiero w temacie takich aut. Presji nie mam bo wciąż jara mnie jazda moim autem. Tylko czasem człowiek by coś zmienił...
|
|
|