Outlander II Ogólne - [II 2.4 MIVEC] Jaki serwis w warszawie
glanochboy - 18-04-2017, 12:46 Temat postu: [II 2.4 MIVEC] Jaki serwis w warszawie witam
z reguły robie swojego outladera w serwisie Choinski auto w józefowie
ale niestety płace jak za zborze i czas cos zmienić,
gdzie możecie polecić warsztat w warszawie w którym bez problemu zrobie przeglądy mojego miska ???
Bizi78 - 18-04-2017, 13:17
Serwis Mitsumaniaków na Oliwskiej .
lexus - 18-04-2017, 13:32
Ja robię na rezedowej 22, od 7 lat i polecam
msokol - 19-05-2017, 22:26
Poprzednie auto volvo v40 i obecnie mojego outka serwisuję w TOMARze na Modlińskiej. Gość nie jest specem od mitsu, ale jest naprawdę OK. Możesz dostarczać mu swoje części, albo oczywiście brać u niego. Koleś nie naciąga i zna się na robocie. Poprosiłem o wycenę za wymianę rozrządu i policzył mi 350-400 za robociznę. Oczywiście, jak kupię u niego rozrząd i wymienię, to daje gwarancję. Sam przyznał się, że części pewnie przez allegro kupię o jakieś 200zł taniej, ale nie da mi pełnej gwarancji, jak przytargam swoje graty do wymiany.
Jeśli naprawia dany element i może przy okazji wymienić coś innego, bo i tak ma to zdemontowane, to dzwoni z informacją, że możnaby było to wymienić bo coś tam, a że i tak ma to na wierzchu, to za wymianę nic nie weźmie, bo robota ta sama.
Zawsze przy każdej naprawie czegokolwiek w aucie proszę p. Tomka o sprawdzenie auta. Oprócz oględzin samochodu robi rundę po asfalcie i niezłych dziurach po krótkiej leśnej drodze.
No i najważniejsze - jak czegoś nie wie, to nie pierd..li głupot, tylko mówi konkretnie że nie wie. W takich przypadkach często odsyła ludzi do zaufanych warsztatów, ale tak się dzieję chyba głownie z elektroniką.
|
|
|