To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić ASX! - Prośba o opinię ASX 1.8D Radom

tresorex - 19-04-2017, 15:55
Temat postu: Prośba o opinię ASX 1.8D Radom
Możecie coś napisać o tym konkretnym aucie? Widzicie coś podejrzanego?

https://www.otomoto.pl/of...html#xtor=SEC-8

Mi w oczy rzucił się przedni zderzak i tylny "dyfuzor". Mają trochę inny odcień niż reszta auta, ale to też może być kwestia padania światła.
Czy przycisk na kierownicy może być tak wytarty przy 100 000km?

pablo diablo - 19-04-2017, 16:07

Moim zdaniem:
Odnośnie przycisku jest to możliwe, generalnie plastik w wykończeniu tego samochodu nie jest najlepszy jakościowo/ co do silnika mam taki czyli 1.8 DID i jest oszczędny i żwawy nie stwarza problemów. Sprawdź czy niema wycieku przy kole pasowym i stan turbiny
samochód bardzo fajny właśnie z tym silnikiem przyciskiem sie nie przejmuj

marrok - 19-04-2017, 16:39
Temat postu: Re: Prośba o opinię ASX 1.8D Radom
tresorex napisał/a:
Możecie coś napisać o tym konkretnym aucie? Widzicie coś podejrzanego?

https://www.otomoto.pl/of...html#xtor=SEC-8

Mi w oczy rzucił się przedni zderzak i tylny "dyfuzor". Mają trochę inny odcień niż reszta auta, ale to też może być kwestia padania światła.
Czy przycisk na kierownicy może być tak wytarty przy 100 000km?

Auto nie jest raczej z Polskiej sieci dystrybucji, zderzak z przodu i z tyłu mają opcjonalne, przyklejane nakładki, w Polsce nie dostępne. Jest to wersja Invite z tego co widzę, szyby z tyłu przyciemniane dodatkowo . Według mnie kierownica i gałka skrzyni biegów są obszyte dodatkowo, w Polskiej dystrybucji nie było skóry preferowanej na tych elementach. gałka skrzyni biegów wygląda za dobrze jak na 100 tys km. Na jednym zdjęciu widać tłumik końcowy - słabo, pytanie jak wygląda spód auta, czy jest w błocie, czy w rdzy.
Więcej ze zdjęć nie widać.

Jarl - 19-04-2017, 16:44

Przycisk na prawym ramieniu kierownicy tak mocno wytarty, przy niespełna 100 tys. przebiegu? Mnie tez to dziwi, kupujacego powinno raczej niepokoic.
brylekVFR - 19-04-2017, 18:11

To jest ogłoszenie handlarza, Warszawska 145 to jest komis
wiwi02 - 19-04-2017, 20:01

Jeszcze jedno przebieg na liczniku 99045 a w opisie 97000 ot taka mała rozbieżność