Sporty Motorowe - F1 GP Australii
McDoune - 18-03-2007, 14:29 Temat postu: F1 GP Australii Tak ładnie było, a potem na chwilę przykimałem i niestety Kubica już nie jechał
a najgorsze jest to że ten jego koleżka z zespołu dojechał na niezłej czwartej pozycji, jakoś go nie lubię
Ale i tak wyścig był obiecujący, jeśli BMW dopracuję bolid pod względem awaryjności może być mocne
a wygrało i tak moje ulubione Ferrari
Cezar - 18-03-2007, 14:36
No szkoda Roberta, to on powinien byc na tym 4 miejscu
Brawa dla debiutanta Hamiltona. Pierwszy start i 3 miejsce
stanik - 19-03-2007, 00:20
niom, było super. Ciekaw jestem ile czasu jeszcze BMW zajmie dopracowanie tej skrzyni, bo ona już na testach psuła się od dość długiego czasu i jak widać nadal nie jest OK. Ciekawe ile jeszcze, czy sezonu starcz?
Pozdrawiam
TNT - 19-03-2007, 11:04
No i wez tu kup BMW. Robert zreszta powiedzial ze spodziewal sie awari - realista z niego, jego najwiekszym przeciwnikiem jest serwis.
igi - 19-03-2007, 11:43
oglądałem na żywo w tv Roberta
Fajnie jechał szkoda że awaria go wyeliminowała
Cezar napisał/a: | Brawa dla debiutanta Hamiltona. Pierwszy start i 3 miejsce |
Zajebisty start . To się nazywa debiut
akbi - 19-03-2007, 18:36
McDoune napisał/a: | niestety Kubica już nie jechał |
coś musieli wymyślić w teamie aby Nick H. przed Kubicą
McDoune napisał/a: | jakoś go nie lubię |
ja też nie
stanik napisał/a: | ile czasu jeszcze BMW zajmie dopracowanie tej skrzyni, |
gdyby nie sprowadzali Robertowi tej skrzyni, co miała mu dać o 0,3 sekundy/okrążenie lepszy czas, to byłby zapewne czwarty.
TNT napisał/a: | jego najwiekszym przeciwnikiem jest serwis ... |
... niemiecki
stanik - 20-03-2007, 16:23
a wczoraj na którymś portalu otworzyła mi się reklama w formie "wyskakujacej reklamy" z haslem:
"Technologia BMW wspiera Roberta kubicę"
Co jakby trochę dziwnie brzmi w świetle ostatnich wydarzeń Czekam z niecierpliwościa na następny wyścig i już kombinuję jak tu pojechać na GP Wegier.
Pozdrawiam
|
|
|