To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Lancer VIII SB LPG 2010 Salon PL

macko555 - 15-05-2017, 23:58
Temat postu: Lancer VIII SB LPG 2010 Salon PL
Witam. Znalazłem takiego oto ładnego lancerka:
https://www.otomoto.pl/of...html#c32328006a
Auto nie jest stare, ma gaz z autoryzowanego serwisu co jest dużym plusem wg mnie.
Wyposażony jest całkiem przyzwoicie jak na standardy Polskiego salonu, sprawia wrażenie zadbanego.

Jak myślicie, warty jest tych 32 tysięcy? Trochę kosztuje jak na ten rocznik ale trzeba przyznać że jest ciut doinwestowany (chodzi mi o gaz i drugi komplet alusów). Opisany jest dość szczegółowo i konkretnie jak na moje oko.

Liczę na opinie i pozdrawiam :)
Maciek.

pablo diablo - 16-05-2017, 07:55

Na oko wszystko Ok. Ale jak jest faktycznie, ?
Gdyby wszystko było Ok to jest wart swojej ceny z tymi dodatkowymi rzeczami
Zejdziesz do 30.

morswin9 - 16-05-2017, 20:19

Fajny.Myślę że wart uwagi. Sprawdził bym tylko dokładnie co to za instalacja LPG. Dokładnie jakie BRC? Jestem świeżo po montażu LPG w swoim aucie i wiem że każdy gaziarz chwali swoje.
RalfPi - 17-05-2017, 08:15

Mi się ten opis nie podoba ! Zalecam ostrożność!
Jedyne co mi się podoba, to zdjęcia felg i wpis o stłuczce.

Albo facet co sprzedaje się nie przyłożył...
Albo nie zrobił matury..
albo opis jest naciągany:
Co to znaczy: "Jestem bezpośrednim właścicielem auta, czyli auto od osoby prywatnej, zakupione w Polskim Salonie (Wrocław)."
Można być nie bezpośrednim właścicielem?
Którym właścicielem jest osoba sprzedająca (!? )
Co to znaczy:
". W ubiegłym roku została wyregulowana (instalacja), jak również zostały wymienione filtry, co zostało odnotowane w książce. "
Przy przebiegu 130kkm, to powinien z 6 razy te filtry powymieniać.

Zdjęcia ładne, ale tak zrobione, żeby nic nie pokazać.. Chyba, że kostkę i pałacyk w tle.

[ Dodano: 17-05-2017, 08:19 ]
I ostatania zagadka - dlaczego przez ostatnie 8 miesięcy zrobione jest 5kkm, skora średni przebieg powinien wynosic około 20kkm/rok ?

macko555 - 17-05-2017, 11:01

Jest ktoś z forum z okolicy Mińska Mazowieckiego (blisko warszawy) kto mógłby za odpowiednią opłatą dokładnie sprawdzić to auto?

Bo moja wiedza nt. kupowania aut jest bardzo wątła.

PS. Jest to 2 właściciel, ma auto od 2015 roku. Gaz montowany był w autoryzowanym serwisie "czakram". Przód był lekko stuknięty za czasów 1 właściciela, mówi że co niektóry by tego nie ruszali a on wymienił zderzak i światło. Był jakiś czas temu na regulacji gazu i wymianie filtrów bo twierdzi, że należy to robić co 10kkm.

brylekVFR - 17-05-2017, 11:50

Ale chcesz żeby ktoś podjechał i oblukal samochód, czy żeby z Tobą wybrać się na obadanie?
macko555 - 17-05-2017, 14:51

Obojętne. Mogę też jechać ale nie muszę. Mam 250km. Po prostu szukam kogoś kto dokładnie bada lakier, zobaczy pod maske i w papiery, pod podwozie i oceni, czy wart zakupu.

[ Dodano: 18-05-2017, 14:24 ]
Ponawiam

Jest ktoś z okolic (wa-wa) kto mógłby za opłatą dokładnie sprawdzić wóz? Ja osobiście na kwestiach technicznych się słabo znam.

[ Dodano: 19-05-2017, 11:09 ]
Mogłby się ktoś jeszcze wypowiedzieć na temat tego gazu i nt. ogólnej opinii? Na prawdę nie ma nikogo, kto mógłby za opłatą sprawdzić auto?