Galant - Ogólne - Potrzebuję wsparcia po sprzedaży mi¶ka
macia - 18-03-2007, 22:28 Temat postu: Potrzebuję wsparcia po sprzedaży mi¶ka No i stało się. Dzi¶ sprzedałem swojego mi¶ka W tej chwili czuję się jakbym pożegnał na zawsze kogo¶ bliskiego. Potrzebuję wsparcia, może kto¶ czuł się podobnie Pewnie ¶wiruję, ale nic nie poradzę - pomóżcie...
Anonymous - 18-03-2007, 23:04
Stało się, trudno ale radzę Ci rozejrzeć się za następnym - powodzenia
McDoune - 18-03-2007, 23:42
3m się
Ja jako¶ nigdy nie rozpaczałem za samochodem, ale za to jak by¶cie widzieli moj± mamę po sprzedaniu malucha... Normalnie zapłakana była jakby kto¶ z rodziny odszedł. W sumie maluch spędził z ni± 17 lat
Anonymous - 19-03-2007, 00:11
17 lat jednym samochodem mistrzowski wynik. Najdłużej jeden samochód miałem 3 lata, mi¶ki ¶rednio spędzały u mnie rok. Macia to jest dobra metoda żeby sie nie przyzwyczajać co roku nowy misiek .
Anonymous - 19-03-2007, 06:55 Temat postu: Re: Potrzebuję wsparcia po sprzedaży mi¶ka
macia napisał/a: | ... Potrzebuję wsparcia, może kto¶ czuł się podobnie Pewnie ¶wiruję, ale nic nie poradzę - pomóżcie... |
Musisz w miarę szybko znależć inny obiekt swojego zainteresowania. Do samochodów podobnie podchodzi moja żona (macia- wiesz co¶ na ten temat?! ) W momencie sprzedaży Bravy(6 lat w domu) prawie płakała, ale szybko osuszyłem łzy wioz±c j± Galantem. Od tej pory nawet zbyt wiele nie mówi o powrocie do Fiata, albo innego niż..... Chociaż muszę przyznać, że samemu robi mi się ciepło na sercu, gdy widzę moje jeszcze poprzednie autko na ulicy(facetowi zostawili moje blachy). Sentyment pozostaje na długo.
Mam nadzieję, że już niedługo napiszesz o nowym nabytku. Czym teraz jeĽdzisz?
Pozdrowienia
Anonymous - 19-03-2007, 08:42
W zyciu faceta sa 2 najlepsze dni:
1) jak sie kupuje samochód
2) jak sie sprzedaje samochód
Pozdro!
Anonymous - 19-03-2007, 10:54
no wreszcie!! troche to trwalo no to pewnie jakis shar(i)k juz w drodze!!! ja tam swojego nie oddam nigdy, jak bedzie juz dogorywal to go zatopie w formalinie ale nie sprzedam
podobnie do ciebie czulem sie po sprzedazy poprzedniego auta - corolki, ale zaraz potem pojawil sie galant no i milosc od pierwszego wejrzenia!!
macia - 19-03-2007, 16:49
Dzięki wszystkim za wsparcie Zastanawiam się tylko komu wcisn±ć "pomógł"
Gal66 napisał/a: | Czym teraz jeĽdzisz? |
Dzisiaj jechałem do pracy ikarusem przegubowym linii 17 Ale w tym tygodniu pożyczam króla polskich szos - 126p Czyli zaczynam uprawiać sporty ekstremalne
No ale już się mocno rozgl±dam po morzach i oceanach...
Anonymous - 19-03-2007, 16:56
macia napisał/a: | Ale w tym tygodniu pożyczam króla polskich szos - 126p |
no to strzel mu pare fotek i daj w podpisie ZOBACZ MOJEGO MALCA
no i zycze powodzenia w poszukiwaniach nowego auta!!! jak widac na forum nie jest latwo cos konkretnego dopasc... z tego co pamietam ma byc rekinek, tak?
macia - 19-03-2007, 16:57
remkowsky napisał/a: | ma byc rekinek, tak |
Yhy, choć colcika fajnego też chętnie przygarnę
saphire - 19-03-2007, 17:12
Kto¶ chyba ostatnio na forum się ogłaszał z czerwonym Lancerkiem.
akbi - 19-03-2007, 19:42
macia napisał/a: | Pewnie ¶wiruję, ale nic nie poradzę - pomóżcie... |
Pomogę Ci ... sprzedam Ci mojego Lancerka ... chcesz
macia - 19-03-2007, 20:25
akbi napisał/a: | sprzedam Ci mojego Lancerka ... chcesz |
Fajny, ale nie w moim typie Szukam raczej rekina i to co najmniej 2001, no chyba, że co¶ innego mi wpadnie w oko
|
|
|