Outlander I GEN Techniczne - Reperaturki tylnych drzwi
maks75 - 27-05-2017, 16:03 Temat postu: Reperaturki tylnych drzwi Czy ktoś zna lub ma namiary gdzie można kupić reperaturki tylnych drzwi?Może namiary na firmę,która ma w swojej ofercie elementy blacharskie do outlandera pierwszej generacji.Za wszystkie informację dziękuje.
Bzyk_R1 - 27-05-2017, 20:07
maks75, sprecyzuj dokładnie o co Ci chodzi. Jeżeli się nie pomyliłeś to reperaturek drzwi nie dostaniesz. Jak masz do zrobienia drzwi to kupuj całe od jakiegoś rozbitego lub z demontażu.
Jeżeli chodzi Ci o nadkola to temat również nieosiągalny ale jest o tym temat i możesz poczytać od czego i jak pozyskać ranty.
maks75 - 27-05-2017, 20:13
Na jedne drzwi potrzebuję dolne poszycie.Tu może masz rację poszukam drzwi,ale używane to może ten sam kłopot i ranty błotników,a od czego pasują?
Bzyk_R1 - 27-05-2017, 20:21
Szukaj od najmłodszych roczników tych drzwi, jest szansa że kupisz zza granicy nie solone i będą ok. Mój póki co nie rdzewieje na drzwiach co do nadkoli poczytaj tu:
http://forum.mitsumaniaki...ght=reperaturki
Ale w sumie dużo się nie dowiesz. Ja mam z chevroleta captivy przeszczepione ale przymierzałem też od mazdy 5
|
|
|