To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Grandis Ogólne - grandis / dostęp do trzeciego rzędu

marcinboro - 01-08-2017, 18:46
Temat postu: grandis / dostęp do trzeciego rzędu
Mam pytanie do użytkowników Grandisa. Jak wygląda dostęp do 3-go rzędu foteli ?
Jak otwierają się fotele drugiego rzędu ? Chodzi mi o wersję 7-osobową, ponieważ przy 6-osobowej można pewnie przejść między fotelami.
Może ktoś zrobiłby fotkę ?
Pytam dlatego, że obawiam się, iż przy założonych fotelikach dziecięcych w 2-im rzędzie, będzie problem z dostaniem się do trzeciego rzędu...

gołąb - 01-08-2017, 22:36
Temat postu: Re: grandis / dostęp do trzeciego rzędu
marcinboro napisał/a:
Mam pytanie do użytkowników Grandisa. Jak wygląda dostęp do 3-go rzędu foteli ?
Jak otwierają się fotele drugiego rzędu ? Chodzi mi o wersję 7-osobową, ponieważ przy 6-osobowej można pewnie przejść między fotelami.
Może ktoś zrobiłby fotkę ?
Pytam dlatego, że obawiam się, iż przy założonych fotelikach dziecięcych w 2-im rzędzie, będzie problem z dostaniem się do trzeciego rzędu...
...
Po pociągnięciu dźwigni z boku składa się oparcie , wtedy fotel odblokowuje się i przesuwa na prowadnicach do przodu, tak jak to przeważnie w 3 drzwiowych autach. Przy fotelikach faktycznie może buć to utrudnione. Pewnie trzeba by najpierw przesuwać fotel do przodu i wtedy oparcie ile się da. Będzie wtedy trochę miejsca, aby się przecisnąć, ale momfortowo nie będzie.

Ursusiak - 02-08-2017, 09:19

U mnie dzieciaki najbardziej lubią wchodzić przez bagażnik ale możliwe jest to tylko, gdy w trzecim rzędzie otwarty jest tylko jeden fotel :)
davyjohn - 10-08-2017, 02:09

Tak, dostęp przy dwóch fotelikach będzie kosmicznie trudny.
Ja mam wersję 6-osobową z jednym fotelikiem w środkowym rzędzie i nawet nie próbuję dorosłych wpuszczać od tej strony - dziecko jeszcze jakoś się przeciśnie.