To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Witam po raz pierwszy

Anonymous - 21-03-2007, 08:12
Temat postu: Witam po raz pierwszy
Witam wszystkie Koleżanki i Kolegów
Od wczoraj jestem w gronie baaaaardzo zadowolonych samochodowych posiadaczy Miśka :)

Galant 2,5 V6 (nie GDI), rocznik 2000. Niebiesko-srebrny metalik. Szczegółów jeszcze wszystkich nie znam, ale po mału poznaję :) Na razie studiuję forum i szukam co mogłoby mi się przydać (oby nic :)

A jak się trochę oswoję z fajnością, mocą, wyglądem i radochą z jazdy to będę częstszym gościem na forum.

A moja bryczka mieszka 15 km na północ od Rzeszowa i codziennie widzi fruwajki na lotnisku w Jasionce k/Rzeszowa.

pozdrawiam wszystkich
Okiren

akbi - 21-03-2007, 08:52

witamy
Okiren, zapodaj jakieś fotki swojego cudeńka :wink:

Anonymous - 21-03-2007, 09:10

Witamy :wink:
Samych przyjemnosci z uzytkowania Miska i niech Ci dlugo sluzy :mrgreen:

roch_27 - 21-03-2007, 10:05

Witamy :D

Powtórzę to co napisał akbi, :arrow: fotki fotki :twisted:

pozdro

JaGrab3 - 21-03-2007, 10:36

Witamy!! Fotki no i dasz się karnąć? ;)
Anonymous - 21-03-2007, 10:52

Dajcie mi parę dni na fotki, z pewnością się pojawią. Samochód nie jest jeszcze zarejestrowany. Całość może uda mi się w tym tygodniu zrobić (oby:) bo już się nie mogę doczekać.
A potem ruszy lawina pytań w związku z brakiem instrukcji w ludzkim języku. Chyba, że ktoś ma coś po angielsku, bo na polski liczyć chyba nie mogę. Ale za tym pewnie poszukam na forum, bo gdzieć mi wpadło co takiego w oczy.

pozdrawiam, dzięki za miłe przyjęcie do forum :)
Okiren

Anonymous - 21-03-2007, 11:00

Witamy witamy serdecznie. Sam sprowadzałeś? I co to kombi czy sedanik? Napisz coś więcej jeśli możesz. I tak z ciekawości czystej ilę Cię wyniósł? Przyda sie dla kolegów ktzórzy aktualnie poszukują autka.
Anonymous - 21-03-2007, 12:52

Kombi (tylko taki wchodził w rachubę). Więcej mogę jak się dowiem co ważne a co nie :) Z wyposażenia: klimatronik, elektryka, welurowa tapicerka w idealnym stanie, parktronik (przydaje się, bo widoczność do tyłu jest masakryczna), aluminiowe 15'' + zimówki na stalowych felgach, relingi dachowe. Drewniana konsola środkowa, elektryczne wywietrzniki boczne (czyli szybki :) ) wszystkie cztery.
Wady: do wymiany tylne klocki hamulcowe (oby to tylko to), lekkie wycieki z dołu silnika (nie kapie, tylko mokry silnik), małe kropki odbitego lakieru od kamyczków na przodzie maski, opony letnie już dogorywają, czasami nie łączy pilot do zamka (może to baterie?), padnięty wyświetlacz radia (ale muzyczka gra).
Sprowadził mi go znajomy z Niemiec, wziął 4000euro. Kupiony od osoby prywatnej (kobieta), bez udziału komisu. Samochód idzie w firmę, więc będzie taka cena na umowie. Tak więc z opłatami może uda się zmieścić w 20 tys złociszków, ale raczej trochę przekroczy.

Postaram się zamieścić niedługo parę zdjęć
do miłego

JaGrab3 - 21-03-2007, 13:06

No proszę jak za 20kółeczek dorwałęś 2000 rocznik to narawdę dobra cena
xor - 21-03-2007, 13:18

No to czekamy na fotki. Za taką cenę - pomimo wad - to niezła okazja. Gratuluję !
Tak z ciekawości - jak wygląda sprawa z rdzą na tylnych nadkolach ?

Anonymous - 21-03-2007, 15:41

Witamy nowego posiadacza EA :)
niechce sie powtarzać ale zapodaj fotki...

P.S.
całkiem niezła cena, ale ja dalem chyba lepiej...

macia - 21-03-2007, 17:13

Siamanko okiren, gratulacje za zakup, oby się dobrze miś ułożył :D

korek_wawa napisał/a:
całkiem niezła cena, ale ja dalem chyba lepiej...

No to pochwal się, co to za okazja 8)

Anonymous - 25-03-2007, 15:51

Witam, oto obiecane fotki. Nie jest ich za wiele i nie oddają całości szczegółów, ale wybaczycie napewno :)

http://www.moynahan.republika.pl/mitsu.htm

Pozdrawiam
Okiren

roch_27 - 25-03-2007, 20:19

No bracie masz czujniki cofania ORI Mitsu :D takie jak u mnie :twisted: oraz praktyczną kratkę jaką ma Kochajj w swoim EA kombi :lol:
Ładna bryczka :lol:

pozdro

Anonymous - 26-03-2007, 12:35

ładny

Pozdro!