To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Czarny Coltolot CJ0 1.6 Clue w lśniącej zbroji

Tomi89 - 10-08-2017, 17:55
Temat postu: Czarny Coltolot CJ0 1.6 Clue w lśniącej zbroji
No więc jak planowałem tak zakupiłem w czerwcu mojego Coltolota nie było za bardzo czasu na zakładanie tematu wcześniej ale w końcu się zebrałem.
Silnik 1.6 90KM benzyna bez gazu.
Colt po zakupie prezentował się tak:

Autko kupiłem za całkiem niewielkie pieniądze z powodu dzwona w lewy tylni błotnik tak to wyglądało

Od razu po powrocie zostawiłem go u blacharza no i nie mogłem patrzeć na te różowe felgi więc postanowiłem pojechać kupić nowe akurat trafiłem na fajne 16" z oponami i stargowalem z ceny na tyle że opłacało mi się pojechać po nie do Tarnowa sprawdzić na miejscu i przywieźć. Colt od razu nabrał charakteru :twisted:

Felgi założone błotnik zrobiony więc postanowiłem go trochę odświeżyć, jako że jakiś czas temu zacząłem bawić się w auto detailing to Colt przeszedł cała procedurę zgodnie ze sztuką i odzyskał trochę blasku i koloru :badgrin:
Zostało troszke hologramow ale i tak efekt jest mega lepszy niż przed :rolleyes: :mrgreen: :twisted:

Krótki film :-)
https://youtu.be/f5iaW57kBO0

A tu już rodzinka w komplecie :rolleyes:

Hugo - 10-08-2017, 19:43

Fajna wersja Colta. Chociaż te chromy średnio pasują do takiego auta to jednak są oryginalne :wink:

P.S. Czarny dach w srebrnym Galu robi robotę. Muszę to wreszcie zrobić w moim, bo już mi głupie myśli przychodzą do głowy żeby przykleić w końcu po roku blendę tylnej szyby, która jest w kolorze A69 i będzie po ptokach :D

Tomi89 - 10-08-2017, 20:49

Hugo napisał/a:
Fajna wersja Colta. Chociaż te chromy średnio pasują do takiego auta to jednak są oryginalne :wink:

P.S. Czarny dach w srebrnym Galu robi robotę. Muszę to wreszcie zrobić w moim, bo już mi głupie myśli przychodzą do głowy żeby przykleić w końcu po roku blendę tylnej szyby, która jest w kolorze A69 i będzie po ptokach :D

Póki co chromy nie gryzą w oczy jak zaczną schodzić to pozbede się wszystkich 😊
Na dachu w galu Carbon siedzi 😊 to musisz sobie prysnac wcześniej blende albo kupić drugą i jedna na czarno a drugą w a69 :mrgreen: :badgrin:

Hugo - 10-08-2017, 21:14

Tomi89 napisał/a:
jak zaczną schodzić to pozbede się wszystkich
Nie zejdą nigdy. To oryginalny chrom :D
Tomi89 napisał/a:
to musisz sobie prysnac wcześniej blende albo kupić drugą i jedna na czarno a drugą w a69
No bez jaj :mrgreen:
Tomi89 - 05-12-2017, 22:17

Colcik dostal nowe swiece i przewody zaplonowe
Nowe bębny z tylu, szczęki I zestawik sprężynek itp zapomniałem o cylinderkach ale to nadrobie po niedzieli :biggrin:

Na sezon jesienno zimowy polozylem wosk z soft99 fusso
Uwielbiam ten połysk :supz: :supz: :supz: :rr:

Tomi89 - 23-07-2018, 23:05

Cisza w temacie bo i nie ma za bardzo o czym pisać JESZCZE.
Jakiś czas temu miałem mała przygodę niestety przez własną nieuwagę trochę się Colciakowi dostało :(

Colt jeździ tylko pas przedni się trochę wygial ale juz prawie wyprostowany maska już zmieniona i chyba błotnika bedzie trzeba poszukac zderzak w pozniejszym terminie ale to wydarzenie chyba tylko przyspieszy zaplanowane prace...

Aha a to zdjęcie poszkodowanego

robertdg - 23-07-2018, 23:46

Tomi89 napisał/a:
Hak mu pomógł
Tomi89 - 24-07-2018, 04:51

robertdg napisał/a:
Tomi89 napisał/a:
Hak mu pomógł

Na szczęście hak w ostatniej chwili udało mi się ominąć i cała siła poszła na prawa stronę. Ja coltem wróciłem normalnie na kołach bez problemu do domu on już miał trochę problem bo od szyby tył się złamał do dolu

Hugo - 24-07-2018, 08:39

Honda wygląda jakby jej pociąg zaparkował w tyłku. Złamała sie, bo pewnie podłogi już nie miała. Jakbyś trafił ją w hak to całą by ją zdeformowało, aż do przodu.
Tomi89 - 23-03-2020, 13:26

Colciak sprzrdany jakis czas juz temu. Temat do zamkniecia.