To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot Grudziądz 2017 podziękowania

Bartek - 27-08-2017, 15:08
Temat postu: Zlot Grudziądz 2017 podziękowania
Dziękujemy Firkowi - jesteś debeściak, Zlot był świetny i niech żadna krytyka nie zagłuszy wielkiego DZIĘKI!!!

Oczywiście dziękujemy wszystkim zaangażowanym w organizację: Motocyklistom, MegaParkowi (Lucky Luke - jesteś MEGA), Policji, zespołom muzycznym i wszystkim nie wymienionym, którzy przyłożyli swoją rękę do Zlotu

Dziękuję za możliwość spotkania Mitsumaniaków w pięknych okolicznościach przyrody :)

West - 27-08-2017, 22:30

Dzięki bardzo za atrakcje, super spędzony czas, najlepsze towarzystwo - wręcz rodzinę. Gratulacje za wszystko i chęci do kontynuowania takich spotkań. Pozdrawiamy Serdecznie
BRAWO FIREK :!: :!: :!:

Faza - 27-08-2017, 23:34

Wielkie dzięki za super zlot, atmosfere i rajd, który mamy nadzieję zagości na stałe jako jedna z atrakcji :) Brawo organizatorzy i wasze zdrowie 🍻
More Than Explo - 28-08-2017, 07:55

Zlot udany w 100% szkoda, że tak szybko zleciał ten czas :)

Szacun za organizację :!:

Krzyzak - 28-08-2017, 08:18

Dziękujemy Patryk, wiesz że cię kochamy :)
mmatulek - 28-08-2017, 09:00

Dziękuję wraz z rodziną za wspaniały zlot. Dziękujemy za super organizację i jak zwykle za niezapomniany klimat. Czekam z niecierpliwością na kolejny zlot.
tadek55 - 28-08-2017, 09:25

A nam tak dobrze było że jeszcze zostaliśmy,jemy właśnie śniadanko,i za chwilę ruszamy w drogę do Nowego Sącza.Dziękujemy wszystkim za wspaniały zlot i niezapomniane chwile,dziękujemy organizatorom za super zorganizowany zlot,Firek jesteś WIELKI!!!!!!!!!!!.
Do zobaczenia za rok

[ Dodano: 28-08-2017, 09:27 ]
(Jemy)

koszmarek - 28-08-2017, 12:41

My chcieliśmy też bardzo podziękować Firkowi za mega zlot, sponsorom za gadżety i nagrody, prowadzącemu za świetną atmosferę, zespołom za koncerty, wszystkim uczestnikom, znajomym i przyjaciołom za wspólną zabawę i miłe zaskoczenia. Dziękujemy W@siowi za paradę i MKVowi za rajd :)

Zlot był dla mnie ważny, historia zatoczyła 8 letnie koło. Zarówno pierwszy mój zlot jak i ten długo zapadnie mi w pamięć :)

mrwiech - 28-08-2017, 14:58

Razem z rodziną dziękujemy organizatorom, w szczególności Firkowi za super zlot.
Spędziliśmy bardzo przyjemnie weekend w gronie przesympatycznych ludzi.

Dziękujemy także organizatorom tak udanego dla naszej załogi rajdu za możliwość świetnej zabawy i poznania atrakcji Grudziądza i okolic.
Do zobaczenia za rok :-)

raddex - 28-08-2017, 18:25

Dziekujemy Patryku za świetny zlot. Za to że poświęciłeś mnóstwo prywatnego czasu na jego organizację. Podziękowania dla wszystkich, którzy pomagali Patrykowi i angażowali się w jego organizację.
Sunderland86 - 28-08-2017, 21:54

Dziękujemy za wspaniały zlot, przede wszystkim organizatorom, ale również wszystkim zaangażowanym w pomoc przy wszystkich atrakcjach no i oczywiście przybyłym ludziom za miło spędzony czas. DZIĘKUJEMY :)
TRAWOR76 - 29-08-2017, 08:53

Dziękujemy za kolejny wspaniały zlot, rajd był super ,podziękowania dla organizatorów /Firek -jesteś wielki! / i uczestników ,wszystkich którzy sie przyczynili do organizacji zlotu.
Do następnego! :wink:

Yoshiko - 29-08-2017, 20:40

nie będę się za bardzo rozpisywać

Patryko - jesteś WIELKI - WIĘKSZY - NAJWIĘKSZY !!!!!

zlot świetny - rajd miodzio oby nie ostatni :mrgreen:

i przy okazji dziękuję za oczekiwanie w pogotowiu na nasz nieszczęsny przyjazd :mrgreen:

koszmarek napisał/a:
historia zatoczyła 8 letnie koło
mamy tak samo :)
pamar - 29-08-2017, 21:00

A wiecie co, ja się zastanawiam, co będzie jak ten facet rozkręci się jeszcze bardziej :mrgreen:
Sam w swojej osobistej osobie - osobiście, dziękuję, że mogłem Was zobaczyć i uściskać (nie wszystkich niestety (Renia - buziaki))
Powiem jedno - życie jest krótkie, przezwyciężajcie przeciwności, bierzcie przykład z Patryka... żyjcie jak CZŁOWIEK!
Dzięki wszystkim i przepraszam za "anglika"

mjsystem - 30-08-2017, 09:26

Zlot ogarnięty po mistrzowsku - nie wiem Patryk, jak tego dokonałeś :shock: , a kiedy Ty w ogóle spałeś :?: , to nie mam pojęcia(mam nadzieje, że nic nie brałeś :twisted: ). Wielkie dzięki za wszystko. Za "Celę nr 3" w szczególności 8)