Chcę kupić ASX! - Zakup ASX - wyposażenie.
Karolcia1 - 15-09-2017, 21:11 Temat postu: Zakup ASX - wyposażenie. Witam wszystkich Mitsu Maniaków.
Mam na oku bardzo fajny egzemplarz ASX'a sprowadzony z Francji. Ale mam też wątpliwości. Samochód mechanicznie sprawny, jest 2010roku i chciałam zapytać czy to możliwe aby auto z tego roku miało najbogatsze wyposażenie, czyli start stop, nawigacje, podgrzewane fotele, kamerke cofania. Pytam ponieważ przeglądając oferty innych aut z tego roku a nawet i z 2011 to nie ma żadnego samochodu z takim wyposazeniem, chodzi mi głownie o start-stop i navi, jeden facet powiedzial mi nawet ze takie wyposazenie było dopiero w samochodach po 2013 roku i stąd moje pytanie czy to prawda czy moze poprostu mam najbogatszą wersje bo jakiś Francuz sobie tego zażyczył. Proszę was bardzo o podpowiedź, bo jutro musze zdecydować czy brać to auto, a mam jakieś dziwne przeczucia że to wyposażenie jest nie zgodne z rocznikiem. Ciezko mi uwierzyc, że tylko jeden samochod w polsce ma takie wyposażenie z rocznika 2010 i 2011. Prosze o pomoc i rade. Pozdrawiam serdecznie.
jan1994 - 15-09-2017, 22:34
Co rozumiesz pod pojęciem "start-stop" ? Jeśli Auto Stop and Go to coś takiego posiada moje auto 2010r. mimo tego, że zostało zakupione w Polsce. Sprzedawane w Polsce były też modele wyprodukowane w 2010r. wyposażone w nawigację, skórę i kamerę cofania.
sla - 16-09-2017, 09:51
Karolcia1 napisał/a: | Prosze o pomoc i rade. | Na podstawie VIN sprawdzisz wyposażenie seryjne tego samochodu Nie jest to żaden rodzynek na rynku.
tokyo - 21-09-2017, 22:43
wyposazenie mitsubishi po roku 2007 jest scisle uzaleznione od tego na jaki rynek jest przeznaczone.
I nie dopatrywalbym sie w tym jakiegos niestandartowego wyposazenia, poniewaz byly rodzynki asx ktore mialy full opcje silnik 1.8 i 115 koni oraz naped na przod
Po europie krazyly rozne ver wyposazenia i takie tez trafialy do salonow
|
|
|