To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander III GEN Techniczne - Restowanie ustawien radia

kubabrzesko - 18-09-2017, 09:28
Temat postu: Restowanie ustawien radia
Mam nadzieje ze nie robie niepotrzebnie nowego tematu .Mianowicie w moim outlanderze 3,0 v6 z 2014 roku mam same radio ( bez nawigacji) i zmienilem telefon (myPhone na nowszego myPhone pro ) i nie moge sie polaczyc z blootoothem .Wczesniejszym telefonem nie bylo zadnego problemu a nowy tel widzi a nie chce sparowac.pani po angielsku mowi paired failed.Mam zatem pytanie - jak skasowac ustawienia radia do ustawien fabrycznych zebym mogl od nowa polaczyc sie blootoohem ??
Bizi78 - 18-09-2017, 20:31

Może to pomoże:
http://forum.mitsumaniaki...t=74194&start=0

kubabrzesko - 19-09-2017, 11:22

Niestety sposob z wlaczeniem zaplonu i trzykrotnym przytrzymaniu ''zakonczenia rozmowy '' przez 2 sekundy nie zadzialal.Czekam na inne pomysly
tokyo - 21-09-2017, 05:13

..... nie kasujesz ustawien radia tylko ustawienia zestawu BT z rocznika w opisie wynika ze masz autko z 2014 wiec pytanie czy masz zaktualizowany modul BT do najnowszej ver softu
kubabrzesko - 21-09-2017, 08:40

Zgadza sie , rocznik 2014 .Nadal czekam na szybe z nordglass bo ta co zamowili po vinie nie ma mocowania pod kamere , ani uszczelki .Mam nadzieje ze z ogrzewaniem mi dadza i wtedy bedziemy misieli sie spotkac :lol: .Co do softu BT to jak to sie aktualizuje ??