To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - Niebieskie Turbo Lublin

Ironman - 13-10-2017, 23:53
Temat postu: Niebieskie Turbo Lublin
Cześć. Czy ktoś oglądał lub wie coś na temat tego samochodu?

https://www.otomoto.pl/of...r-ID6zbt9b.html

Z góry dzięki za info. Pozdrawiam!

nahar - 15-10-2017, 15:42

Wiedzieć to nic nie wiem, ale sprawdź jakie są ceny O1T w CH (na mobile.de albo autoscout.ch) i zobacz za ile chodzą taki auta.

Moim zdaniem raczej coś mogło być robione, bo np podobny jest za 5500 CHF czyli lekko ponad 20000.

Tu masz ogłoszenie

Czyli różnica to ok 1400 pln. Ok, w tym koszty własne jeszcze....

Może lepiej poszukać krajowego, trafiają się nawet takie mało pordzewiałe (choć podaż jest większa O1 niż O1T).

To tylko moje zdanie, na podstawie swojego szukania i kupowania - O1T. Plus wiem z pierwszej ręki jak to wyglądało przy O1 bez turbo.

radek79 - 15-10-2017, 19:53

nahar, to auto co pokazałeś na początku stało za 6900chf jak cena spadnie do około 3000chf ktoś go kupi,to bedzie około pół roku,chciałbyś kupić auto które w trawie stało pół roku nie jeżdżone,krajowe są w cale nie lepszym stanie,nie doinwestowane robione jak najtańszym kosztem
nahar - 15-10-2017, 19:58

Ok - dzięki za wyjaśnienia. Rozumiem, że w CH ceny końcowe to właśnie ok 3000 CHF. No to wtedy rzeczywiście cena 22k pln u nas ma sens.

Mój stał trochę w trawie i mam rdzę, ale znam osobę która znalazła garażowanego w całkiem dobrym blacharsko stanie (tylko bez turbo).

radek79 - 15-10-2017, 21:43

nahar napisał/a:

Mój stał trochę w trawie i mam rdzę, ale znam osobę która znalazła garażowanego w całkiem dobrym blacharsko stanie (tylko bez turbo).

problem polega na tym że trudno znaleść osobę która to doceni