Małopolskie - Spot Polski Południowej - linka !!
Adaho_krak - 22-03-2007, 19:40 Temat postu: Spot Polski Południowej - linka !! W związku z małym zainteresowaniem tematem Grupy Małopolskiej wrzucam linkę !!
Co jest, na spotach tylu chętnych, a teraz cisza ??
LINKA : http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=8659
Anonymous - 22-03-2007, 20:06
E no ja się wpisałem
Chyba...
Domku nie wynajmuję bo nie wiem czy z Gosią na dwa dni przyjedziemy czy sam na jeden..
Zresztą i tak pewnie z Wojmim pod drzewem wylądujemy
Marcin-Krak - 22-03-2007, 21:06
Ficu865 napisał/a: | Zresztą i tak pewnie z Wojmim pod drzewem wylądujemy |
To tam jakiś alkohol będzie
adaho_krak napisał/a: | W związku z małym zainteresowaniem tematem Grupy Małopolskiej wrzucam linkę !! |
Adaś to wszystko moja wina
Poza tym Bubu ma kombi - a domek już sobie wynajął
BUBU - 23-03-2007, 22:27
Marcin-Krak napisał/a: | Poza tym Bubu ma kombi - a domek już sobie wynajął |
Jak wam się huncwoty wydaje że z mojego kombiaka zrobicie sobie imprezowóz to się grubo mylicie
Jak zalewać ryja to wspólnie ale mojego miśka nie dam
Pod drzewkiem może być
Marcin-Krak - 23-03-2007, 22:40
BUBU napisał/a: | Pod drzewkiem może być |
No ok może Twój Misiek być pod drzewem
Widzisz ale teraz mam pomysła - jak będzie padac to mamy gdzie grilla zrobić
BUBU - 23-03-2007, 22:43
Marcin-Krak napisał/a: | jak będzie padac to mamy gdzie grilla zrobić |
Pod tylnią klapą
Podniesioną oczywiście
szczeslaw - 23-03-2007, 22:56
BUBU napisał/a: | Jak wam się huncwoty wydaje że z mojego kombiaka zrobicie sobie imprezowóz to się grubo mylicie |
Nie bój żaby BUBU - najpierw ciebie spijemy, żebyś już nie kumał, jak będziemy robić z kombiaka "imprezowóz" - w ten sposób nie będzie cię to tak bolało
BUBU - 23-03-2007, 23:03
szczeslaw napisał/a: | Nie bój żaby BUBU - najpierw ciebie spijemy, żebyś już nie kumał, jak będziemy robić z kombiaka "imprezowóz" - w ten sposób nie będzie cię to tak bolało |
No jak mnie tak opijecie to sami pierwiej w drzewko traficie , niż do spania
Szczesław nie zapominaj o mojej masie
Zawsze mogę zwłoki na pokoje poroznosić
szczeslaw - 23-03-2007, 23:31
BUBU napisał/a: | No jak mnie tak opijecie to sami pierwiej w drzewko traficie , niż do spania |
A to ty jeszcze nie słyszałeś? Ustaliliśmy, że w każdej kolejce pijesz "banię" z każdym z nas z osobna - także uważaj, bo przy odpowiedniej ilości osób, już po pierwszej kolejce może być ciężko
BUBU - 23-03-2007, 23:48
szczeslaw napisał/a: | A to ty jeszcze nie słyszałeś? Ustaliliśmy, że w każdej kolejce pijesz "banię" z każdym z nas z osobna - także uważaj, bo przy odpowiedniej ilości osób, już po pierwszej kolejce może być ciężko |
No nie ma sprawy , ale pijemy z literatek
I najlepiej żeby miało więcej niz 40% może być 95% ale ostrzegam , jak ktoś nie wypije tyle samo z dołka to falstart i od nowa ma zacząć
Jakieś zasady muszą być
wojmi1 - 25-03-2007, 12:32
A na koniec bubu wyciagnie alkomat he he
I bedzie magia cyfr
Anonymous - 25-03-2007, 13:24
HEhe ciekawy temat
|
|
|