To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[02-06]Lancer CS0 - Lancer 2005

kmr91 - 02-11-2017, 09:23
Temat postu: Lancer 2005
Witam posiadam Lancera kombi wersja przedliftowa. Mam w nim białe zegary. Chcę kupić z wersji po lift. czarne i 2 moje pytania. Czy jesli kupię licznik i zamontuje wyświetlą się km które ja miałem wypisane ze starego licznika czy bede miał km z nowego licznika? 2 pytanie czy licznik z wersji poliftowej bedzie pasowac? pozdrawiam:)
cygan84 - 02-11-2017, 13:43

Kilometry to będą z nowego licznika,a czy poliftowy będzie pasował to wydaje mi się że tak,ale nie jestem pewny.
konradod - 03-11-2017, 17:01

Licznik jest taki sam a kilometry będą z nowego ale to dobre strony jak znajdziesz z mniejszym przebiegiem przy odsprzedaży:)
czarny.marcin - 05-11-2017, 23:50

konradod napisał/a:
kilometry będą z nowego ale to dobre strony jak znajdziesz z mniejszym przebiegiem przy odsprzedaży:)

jeśli ktoś ma choć trochę oleju w głowie i pojęcia o samochodach nie interesuje go podczas zakupu stan licznika itp bzdury .
A po drugie powiedz jeszcze koledze co ma zrobić z tymi kilometrami zapisanymi do tej pory w CEPIK-u.

konradod - 06-11-2017, 19:07

Kolego nie unoś się tak. Nie widziałeś buźki na końcu? Ale prawda jest taka że mało kto sprawdza CEPIK. Zawsze można zaprogramować stare kilometry do nowego. Wypij melise albo coś :mrgreen:
remi - 06-11-2017, 20:58

konradod napisał/a:
Wypij melise albo coś :mrgreen:

Polecam "albo coś". :-)