Chcę kupić Lancera! - Lancer 2010 dziwne łączenia na podwoziu
Marcin333PL - 02-11-2017, 16:09 Temat postu: Lancer 2010 dziwne łączenia na podwoziu Witam Panowie i Panie!
Bardzo prosiłbym o pomoc - chce kupić lancerka 2010.
Podstawowy przegląd przeszedł pozytywnie. Polski egzemplarz z udokumentowaną historią.
Bedąc pod samochodem rzuciło mi się coś jednak w oczy - łączenia blach podwozia, progów.
Zerknijcie prosze na fotki - czy to fabryczne łąćzenie i nie powinienem się martwić?
Bodzio922 - 03-11-2017, 09:25
Powiem Ci ze u mnie w roczniku 2008 nie widziałem takiego cuda pod spodem. Nie wygląda to na fabryczne spawy tak na dobra sprawę.
A patrzyłeś czy na silniku nie pisze "amica" czy coś w tym stylu?
Pozdrawiam
Łukasz
Marcin333PL - 03-11-2017, 18:02
Bodzio922 napisał/a: | Powiem Ci ze u mnie w roczniku 2008 nie widziałem takiego cuda pod spodem. Nie wygląda to na fabryczne spawy tak na dobra sprawę.
A patrzyłeś czy na silniku nie pisze "amica" czy coś w tym stylu?
Pozdrawiam
Łukasz |
Właśnie wszystko po za tym wydaje się w super stanie, numery szyb zgadzają się, wszystko dobrze spasowane, polski salon, pełna historia w książce i CEPiKu.
Trik - 06-11-2017, 17:03
Panowie, to nie są fabryczne spawy tylko fabryczne zabezpieczenie przeciw korozyjne połączeń między blachami. Tak to w Lancerach wygląda.
Tak czy inaczej widać, że podwozie będzie wymagało wykonania profesjonalnej konserwacji łącznie z oczyszczaniem z rudej na części elementów podwozia.
|
|
|