ASX Ogólne - ASX 2016 problem z rozpoznaniem kluczyka jaki serwis wybrać?
macioo20 - 04-12-2017, 08:48 Temat postu: ASX 2016 problem z rozpoznaniem kluczyka jaki serwis wybrać? Cześć,
od dawna już czytam forum jednak dziś potrzebowałbym Waszej pomocy,
w marcu kupiłem nowego ASX 2016 mniej więcej od dwóch tygodni żona ma problem, że w nieokreślonych momentach atuo nie rozpoznaje kluczyka i nic nie działa centralny nie zamyka po wyjściu, przy włożeniu kluczyka do stacyjki i przekręceniu kontrolki też sie nie zapalają więc problem jest dla niej uciążliwy, auto na gwarancji więc chcę oddać do ASO. Problem w tym, że nie wiem do którego? Po przebojach z Germazem we Wrocławiu, gdzie kupiłem auto, raczej już więcej tam nie pojadę...
Zostają do wyboru ASV Lider Wrocław i serwisy w Opolu SZIC choć nie wiem czy ma Mitsu jeszcze... bo na oficjalnej stronie mitsu ich nie ma.. w Opolu jest też Sobczyk?
Pomóżcie każda opinia będzie cenna.
Bizi78 - 04-12-2017, 09:52
Jedź na Śląsk do tokyo .
macioo20 - 04-12-2017, 10:22
Na Śląsk trochę daleko no i gorzej jakbym musial auto zostawić... Widziałem, że tokyo jest ekspertem ale chciałbym auto na gwarancję dać... No chyba, że mi to umknęło i tokyo też ma ASO Mitsu
zako7 - 04-12-2017, 18:13
ASO Zabrze, tam na pewno pomoże pan tokyo, zadzwoń umów się, a będziesz zadowolony Nie ma co ryzykować czy pan Gienio w innym ASO da radę.
tokyo - 04-12-2017, 23:03
.....pytaj o elektryka - Dawid )))
|
|
|