To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[02-06]Lancer CS0 - Konsola środkowa.

konradod - 18-02-2018, 15:15
Temat postu: Konsola środkowa.
https://www.olx.pl/oferta...D5-IDfJo6D.html Witam natknołem się na takie ogłoszenie, widział ktoś taki środek w lancerku. Co jest w miejsc włącznika awaryjnych. To amerykaniec ale z czymś takim się nie spotkałem?
Bizi78 - 18-02-2018, 16:53

Chyba jest tam info o jaśkach 8) .

Czyli coś podobnego jak w nowszych lancerach.

mani3kmzks - 18-02-2018, 20:45

śmieszny ten zderzak z wersji usa.
europejski imo lepszy , ten za bardzo wystaje od boku i wygląda to niezgrabnie.

konradod - 19-02-2018, 07:13

No faktycznie. A już myślałem, że to jakiś wyświetlacz kompa z termometrem i spalaniem. Co do zdeżaka to nie taki zły zawsze jest gdzie usiąść i browarka położyć😀.
Carloss - 19-02-2018, 10:37

Ciekawe... ale i tak jest tam ten tandetny zegarek, którego najbardziej bym chciał się pozbyć, bo w ciągu miesiąca przyspiesza mi ze 2-3 minuty, a często spóźniam się do pracy i dodatkowo mnie tylko dobija :-X
G0rd0n - 19-08-2018, 11:04

widziałem wiele wersji z USA, ale nigdy takiej konsoli (być może to jakiś przeszczep powypadkowy z wersji Ralliart).
Na powypadkową przeszłość wskazuje poza tym przedni zderzak - który powinien być oryginalnie na rynek USA masywniejszy (tak jak ten tylny).
Wygląda na to, że ktoś wymienił w nim zderzak na wersję europejską (czyli sprowadził rozbitka z rozwalonym przodem - bo innych tzn. niepowypadkowych aut nie opłaca się handlarzom sprowadzać z USA).
Oryginalnie Lancer na rynek amerykański wygląda z przodu najczęściej tak: