To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Car Audio - radio kenwood w MO1 pamieć

Cypis - 15-03-2018, 21:38
Temat postu: radio kenwood w MO1 pamieć
witam koledzy...mam pytanie czy ktos miał w swoim MO1 radio kenwood i czy w Outlanderze 1 po wyłaczeniu i właczeniu zaplonu radyjko resetuje sie?chce uniknac ponownego wyciagania radia i przepinania kabli,bo jezeli tak to zrobie to odrazu...pozdrawiam
robertdg - 16-03-2018, 09:41

Jak masz dedykowana przejsciowke, nalezycie podlaczona wraz z masa, to radio bedzie dzialac po stacyjce
Cypis - 16-03-2018, 15:55

Dziękuję ziomu¶
Bzyk_R1 - 16-03-2018, 19:39

O1 nie ma masy w kostce tylko w osobnym kabelku, musisz wypi±ć z kostki konektor masy i wsadzić go do tego przewodu. Podtrzymywanie pamięci jest w dedykowanej przej¶ciówce.
Cypis - 16-03-2018, 19:58

jeszcze czekam na radio,na razie mam tam starszy model alpine cd bez usb,aux itd, a te wejsia sa dla mnie niezbedne...radio nie resetuje sie wiec mysle ze chyba jest ta kostka....czekam na przesyłke i bede sie bawił...myslalem ze radio bedzie dzisiaj ale jednak przyszłym tygodniu...kiedys mialem omege i tez kupilem kenwooda i kiedy wylaczalem auto wszystko gubił...wtedy musiałem przepiac kabelki zolty z czerwonym i czerwony z zoltym i bylo ok...dzieki za odpowiedzi...pozdrawiam
robertdg - 16-03-2018, 20:30

Cypis napisał/a:
kiedys mialem omege i tez kupilem kenwooda i kiedy wylaczalem auto wszystko gubił...wtedy musiałem przepiac kabelki zolty z czerwonym i czerwony z zoltym i bylo ok...
Te kabelki naleza do kosci samego radia, jak wyciagniesz stare radio i zobaczysz jak tam byly te kable spiete to tak samo zepniesz w nowym radiu
Cypis - 16-03-2018, 21:26

oki,dam znac jak to poszło :)