Car Audio - radio kenwood w MO1 pamieć
Cypis - 15-03-2018, 21:38 Temat postu: radio kenwood w MO1 pamieć witam koledzy...mam pytanie czy ktos miał w swoim MO1 radio kenwood i czy w Outlanderze 1 po wyłaczeniu i właczeniu zaplonu radyjko resetuje sie?chce uniknac ponownego wyciagania radia i przepinania kabli,bo jezeli tak to zrobie to odrazu...pozdrawiam
robertdg - 16-03-2018, 09:41
Jak masz dedykowana przejsciowke, nalezycie podlaczona wraz z masa, to radio bedzie dzialac po stacyjce
Cypis - 16-03-2018, 15:55
Dziękuję ziomu¶
Bzyk_R1 - 16-03-2018, 19:39
O1 nie ma masy w kostce tylko w osobnym kabelku, musisz wypi±ć z kostki konektor masy i wsadzić go do tego przewodu. Podtrzymywanie pamięci jest w dedykowanej przej¶ciówce.
Cypis - 16-03-2018, 19:58
jeszcze czekam na radio,na razie mam tam starszy model alpine cd bez usb,aux itd, a te wejsia sa dla mnie niezbedne...radio nie resetuje sie wiec mysle ze chyba jest ta kostka....czekam na przesyłke i bede sie bawił...myslalem ze radio bedzie dzisiaj ale jednak przyszłym tygodniu...kiedys mialem omege i tez kupilem kenwooda i kiedy wylaczalem auto wszystko gubił...wtedy musiałem przepiac kabelki zolty z czerwonym i czerwony z zoltym i bylo ok...dzieki za odpowiedzi...pozdrawiam
robertdg - 16-03-2018, 20:30
Cypis napisał/a: | kiedys mialem omege i tez kupilem kenwooda i kiedy wylaczalem auto wszystko gubił...wtedy musiałem przepiac kabelki zolty z czerwonym i czerwony z zoltym i bylo ok... | Te kabelki naleza do kosci samego radia, jak wyciagniesz stare radio i zobaczysz jak tam byly te kable spiete to tak samo zepniesz w nowym radiu
Cypis - 16-03-2018, 21:26
oki,dam znac jak to poszło
|
|
|