To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Warsztat łódzkie - Diesel

vendetta - 03-04-2018, 10:50
Temat postu: Warsztat łódzkie - Diesel
Cześć ekipo, zwracam się z pytaniem o polecany warsztat w Łodzi lub okolicach specjalizujący się w Dieslach. Znacie taki i możecie coś polecić ? Mój dotychczasowy mechanik już niestety się poddał. Chodzi o Cuprę i tzw "notlauf" - często silnik wchodzi w tryb awaryjny i wyłącza turbinę do czasu wyjęcia kluczyka, potem normalna praca wraca. Turbina została zregenerowana, sprawdzono też wszystkie wymieniane w necie części które mogą tą usterkę powodować i nadal nic. Prawdopodobnie chodzi o problemy z ciśnieniem.

Będę wdzięczna za namiary na jakiegoś magika ( z kompem).

pamar - 05-04-2018, 12:07

Spróbuj u Darka:
Auto-Klinika Dariusz Frankowski
Wesoła 4, 95-020 Bedoń Przykościelny
501 506 503
Uważam, że powinien sobie poradzić, jeśli nie, to od razu to powie i tyle :) Inna sprawa to terminy, na szczęście czas oczekiwania jest bezpłatny ;)

vendetta - 17-04-2018, 10:56

Znalazłam magików i polecam bardzo !!!
Panowie zajmują się tylko i wyłącznie silnikami, innych napraw nie robią. Diagnoza (bezpłatna) trwała 5 minut, naprawa jeden dzień. Auto śmiga jak ta lala, super wystrojona turbina teraz zbieram na chipa :)

G-Lab Diesel Tuning Chiptuning (www.g-lab.pl)
Rokicińska 266,
92-620 Łódź, Polska

mirekg9 - 13-06-2019, 10:53

Poszukiwany mechanik w Łodzi.

Widzę mało odpowiedzi co do mechaników w Łodzi. Może faktycznie miśki się nie psują.
Mój ASX ma 6 latek i 90 tysi przejechane.

Poszukuję mechanika który zrobi regulację zaworów oraz sprawdzi świece żarowe (pokazuje jakiś błąd o braku komunikacji).