To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Eclipse Cross Ogólne - Eclipse Cross - bezpieczny :)

Jackie - 03-04-2018, 12:33
Temat postu: Eclipse Cross - bezpieczny :)
Kochani,
Tak skończył nasz samochód testowy ;) W środku cztery osoby, w tym jedno dziecko. Nic nikomu się nie stało, jedynie żona naszego sprzedawcy trafiła do szpitala bo zwijający się pas przycisnął ją do fotela i czuła ból (a w takich sytuacjach nie wolno niczego lekceważyć). Ostatecznie "zginęły" dwa auta i nikomu nic się złego nie stało. Latarnię którą widzicie na zdjęciach wbiło na 10 cm w trawnik (taka była siła uderzenia).
Real crash test :)
http://www.poranny.pl/wyp...58780,28187060/
Pozdrawiam

artisan - 05-04-2018, 16:58

Aha, to był testowy egzemplarz, zwróciłem już uwagę na ten artykuł w Porannym parę dni temu, tzn auto zwróciło moja uwagę. Napisałem nawet jako ciekawostkę, że w Białymstoku ktoś jeździ/jeździł Eclipse Cross. Szkoda auta ale dobrze, że nic poważnego nikomu się nie stało.

Cóż wybierałem się do was na dni otwarte Eclipse Cross ale teraz to już chyba nie ma po co ?

Jackie - 06-04-2018, 09:03

artisan napisał/a:
Cóż wybierałem się do was na dni otwarte Eclipse Cross ale teraz to już chyba nie ma po co ?

No jak nie ma po co? ;) Mamy Eclipsa do jazdy testowej. Co prawda na razie tylko w manualu, ale zawsze ;)
Pozdrawiam

artisan - 08-04-2018, 23:56

Cóż, nie wiem czy jeszcze potrafię jeździć z manualem :oops: ale chyba i tak się skuszę. :D
enea - 27-03-2019, 21:10

Masza testówka ostatnio pod tirem skonczyla. Sie wyklepie