Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5 B+G kombi Górzno
SzukamMiska - 16-04-2018, 11:57 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5 B+G kombi Górzno http://allegro.pl/mitsubi...7287722101.html
Witam. Mam na imię Hubert. Byłem posiadaczem już dwóch Galantów i jestem w nich zakochany.
Szukam zadbanego egzemplarza, 2,5 najlepiej w automacie chociaż niekoniecznie.
Sedan/Kombi obojetnie.
Co myślicie o tym egzemplarzu? Ktoś oglądał? Może ma ktoś chwilę żeby mi pomóc i zerknąć na allegro aby ocenić którego jechać oglądać pierwszego?
Z góry dziękuje
larelijux - 16-04-2018, 15:36
Jestem prawie pewien, że siedzenia pochodzą z anglika. Podłokietnik plastikowy. Brakuje zdjęcia spod maski, które jest kluczowe.
czarny.marcin - 17-04-2018, 05:00
Galanta ma od trzech lat , w tym czasie zrobił np. tapicerkę a zapachy na fotelach z euro 2012 coś tu śmierdzi , drzwi tak zeżarte , że już do niczego się nie nadają , skoro drzwi tak wyglądają to od spodu będzie tylko zasmarowane smołą żeby rudego nie było widać oto cała polska konserwacja , pod nogami widać druciarską instalację do podświetlenia nóg zapewne , jeśli wszystko robione takimi metodami to nie chciałbym widzieć podłączenia tych pseudo ksenonów , radia , głośników , zwrotnic i DRL.
Zdjęcia to jakiś historyczny zbiór , te z wnętrza z innego miejsca i okresu , te pozostałe jak widać z jesieni - pytanie której ? czy przypadkiem nie tej z zapachu z fotela, czyli z czasów euro2012 .To zdjęcie - co widać te drzwi nadające się na szrot , widać także stalową felgę z zimówka , więc jak wspomniałem zbiorowisko zdjęć , nawet zaprezentować do sprzedaży ktoś nie potrafi albo jest tak leniwy .
Zderzak założony z Avance
przebieg 350tyś a 5 tyś temu wymienił rozrząd itp , więc jak już jest wszystko ogarnięte to czas sprzedać , by nowy właściciel odjechał zadowolony
Ominął bym to ogłoszenie szerokim łukiem .
Najlepszy jest ten OLEJ HAMULCOWY który wymienił
SzukamMiska - 17-04-2018, 11:49
Dzięki za podpowiedzi. Znalazłem coś sprowadzonego, już tworzę nowy temat
|
|
|