To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant Avance 2.5 v6 2003

sepuuku - 07-05-2018, 20:12
Temat postu: [EAx 97-04] Galant Avance 2.5 v6 2003
Witam co myślicie o galancie z ogłoszenia?
http://allegro.pl/show_it...7496#55042962cb
Czy warto go obejrzeć? Na niespaspasowany wygląda grill, czy tylko mi sie wydaje? Nr vin JMBSREA5A3Z000394

Ajron - 09-05-2018, 00:46

Bardzo długo jest już wystawiony, na pewno do wielu poprawek lakierniczych.
Posiada szyberdach, co świadczy, że albo on został domontowany, albo dołożony pakiet Avance (jeśli się mylę i były robione Avance'y z szyberkiem, to proszę mnie poprawić).

Bizi78 - 09-05-2018, 10:12

Ten konkretny model wyszedł z szybrem z fabryki.
sepuuku - 09-05-2018, 17:58

Właśnie zastanawiałem sie czy czasem pakiet avance nie jest dołożony albo czy nie działo się coś z przodem, bo grill wydaje sie na niedokładnie spasowany.
Gdyby okazało się, że zawieszenie i podłoga z podłużnicami są w porządku czy ten egzemplaż jest wart tej ceny.
Według mnie z uwagi na "zaparawki" na klapie i masce cena wydaje się troche wysoka jednak cieżko mi to ocenić, ponieważ na sprzedaż galantów jest mało, a wiekszośc posiada widoczną korozje na nadkolach i kielichach.

Paweł84 - 09-05-2018, 20:07

nie 5 tysi max bo dwa elementy do malowania ,
robertdg - 09-05-2018, 20:29

Paweł84 napisał/a:
Jak byłby jeden element to pewnie cena bylaby z 14000 :P
sepuuku - 09-05-2018, 20:51

Paweł84 napisał/a:
No nie do końca dwa, są jeszcze zderzaki na których widać obcierki i odpryski lakieru oraz na nadkolu zdaje się pojawiać rdza. Gdyby chciec wszystko lakierować robi sie już pewnien koszt, a zamiast malować klape czy maske wolał bym wymienić, gdzie klapy bagażnika w dobrym stanie znalazłem na allegro, z maskami jest jednak problem.
Nie uważam jednak ze auto warte jest 5 tys. Oczekiwałem bardziej odpowiedzi, że mógł bym za chociażby to o czym wspomniałem spróbować negocjować cenę do tych powiedzmy 10-11 tys. czy jednak auto warte jest tych 12 tys. jeśli cała reszta jest w pożądku.
Chodziło mi o opinie ludzi mających kontakt z ty autami na codzień, ponieważ rozstrzał cenowy Galantów jest duży, gdzie na zdjęciach wyglądaja pięknie (wiadomo jak może być w rzeczywistości), czesto także auta już z gazem są tańsze od tego, bądz w porównywalnej cenie.