To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - Trójmiasto - Outlander Prośba o "rzucenie oka"

wlodencjusz - 16-05-2018, 16:50
Temat postu: Trójmiasto - Outlander Prośba o "rzucenie oka"
Witam serdecznie.

Czy uprzejmie przez całkowity przypadek niby przejazdem przez trójmiasto mógł by ktoś rzucić okiem na takiego oto outlandera?

https://www.otomoto.pl/of...y-ID6A4i7g.html

Bardzo serdecznie dziękuję.

Bzyk_R1 - 16-05-2018, 17:01

Było już o nim na forum. Poszukaj na drugiej karcie tego działu. Wtedy kosztował 31.000 chyba i nie polecał go oglądający.
kruhy84 - 16-05-2018, 18:01

samochód z USA, poproś sprzedającego o vin, wrzuć w google i może coś ciekawego znajdziesz.
Krzyzak - 17-05-2018, 09:37

to Chwaszczyno, od trójmiasta kawałek
msokol - 17-05-2018, 22:39

Poproś o VIN i sprawdź dokładnie przebieg - Chwaszczyno, to siedlisko handlarzy.
Ciekawi mnie wersja... Ma szyber i Rockforda, za to nie ma ksenonów i skórzanej tapicerki - wychodziły takie wersje? Czy szyber nie występował tylko w wersji Instyle?

wlodencjusz - 27-05-2018, 19:06

Nie mam żadnych konkretnych informacji więc Na tą chwilę odpuszczam ze względu na odległość. Ale jak będę jechał na wakacje to napewno tam zajrzę. Nawet z czystej ciekawości. A brak skórzanej tapicerki to akurat wg mnie plus.
Krzyzak - 28-05-2018, 08:19

jak pisałem - byłem tam w sobotę, ale się odbiłem, bo zamknięte już było... niestety do 15
stoją tam 2 outki, czarny i szary, obok siebie, oba to amerykańce i też polecam wziąć VIN i sprawdzić raport bo opłacalność sprowadzania auta z USA jest najczęściej wtedy, gdy auto to jest w stanie agonalnym, najczęściej oznacza to bardzo poważny dzwon...
sam policz - kontener na 2 auta (40 stopowy) kosztuje prawie 4000$... jak wieziesz w nim meble i inne rzeczy, które wymagają więcej czasu na pakowanie to cena rośnie spokojnie do 6000€ (ale wtedy najczęściej jest wliczone już pakowanie i rozpakowanie na miejscu)