To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander Ogólne - czas rozruszac ten dzial ;)

Anonymous - 17-11-2005, 09:46
Temat postu: czas rozruszac ten dzial ;)
tak jak na wiekszosci for cos sie dzieje przez caly czas to tutaj mamy taka piekna cisze, ze normalnie pomyslalem, ze przydaloby sie ten dzial rozruszac ;) mozna byloby zrobic jakis temat gdzie ludziska posiadajacy terenowe misie podawaliby swoja lokalizacje i kazdy kto jechalby w okolice, ktore zamieszkuja moglby sie ustawic np na wspolne upalanie w terenie ;) zawsze przyczyniloby sie to wiekszej integracji w naszej grupie i co najwazniejsze milemu spedzeniu czasu ;)
co Wy na to?

Anonymous - 17-11-2005, 11:23

upalanie w terenie :roll: przeciez sam wiesz ze misie sa do tego zbyt delikatne ;)
Anonymous - 17-11-2005, 12:39

sprzeda sie misia to bedzie land crusier lj ;) to wtedy mozna juz sie pobawic w terenie :D
Anonymous - 17-11-2005, 13:43

no wlasnie jestem ciekawa czy inni forumowicze jezdza swoimi misiami w terenie i czy na zasadzie hop w piewsze lepsze krzoki, posiedziec w aucie i do domu, czy moze bardziej extremalnie ;)
Anonymous - 17-11-2005, 14:10

Cutie napisał/a:
no wlasnie jestem ciekawa czy inni forumowicze jezdza swoimi misiami w terenie i czy na zasadzie hop w piewsze lepsze krzoki, posiedziec w aucie i do domu, czy moze bardziej extremalnie ;)

Źle.

1. Hop w krzaki
2. Bara bara
3. Do domu

w/w scenariusz może być też bardzo ekstremalny :mrgreen:

Hubeeert - 17-11-2005, 14:47

Fido__ napisał/a:
w/w scenariusz może być też bardzo ekstremalny

Zwłaszcza gdy w przydrożnych krzakach spotyka się obiekt z którym później bara bara :lol:

Anonymous - 17-11-2005, 14:58

no w krzakach mozna tez np spotkac niedzwiedzia ;)
Anonymous - 17-11-2005, 15:25

Cutie napisał/a:
no w krzakach mozna tez np spotkac niedzwiedzia ;)

Nie wiem czemu, ale też pomyślałem o niedźwiedziu he he

TNT - 17-11-2005, 17:30

Albo lesniczego i co wtedy??
Anonymous - 17-11-2005, 19:49

heh a propos przypomniala mi sie jedna zabawna sytuacja :) pojechalismy w teren w gory w okolicach bielska z kolega z katowic i napotkalismy na drodze dziadka :D jak on tam dolazl to ja nie wiem ;) dziadek chcial przykozaczyc znajomoscia oznaczen na rejestracji i wrzeszczy: "musicie tu jezdzic?? a co to w katowicach gor nie ma??" a my w smiech i odpowiadamy dziadziusiowi ze dziwnym trafem nie ma ;) i odjechalismy bo nie bylo sensu sie w dalsza dyskusje wdawac ...
polsaler - 17-11-2005, 20:24

Hymm . .. ja się chętnie włącze w rozruszanie działu !!! Bo ostatnio zakochałem się w jeździe terenowej . Mam już za sobą kilka wypadów w całkiem niezły teren . Sam dysponuje "Suką" Samurajem ale jak już w tym dziale pisałem chcę kupić coś większego i mocniejszego . Ostatnie moje przygody z off-roadem wiąza się z Patrolem ( super auto) ale ja właśnie chciałem kupić Pajero ( w końcu mitsumaniak jestem ) . Niestety słyszałem wiele niepochlebnych opinni na temat miśka pajero . Po primo brak diff locka . Ponoć bez tego trudno się z konkretnej wtopy wyrwać . Widzę że jesteście mocno kumaci w temacie więc zapraszam do dyskusji i proszę o rady
!!!!

Anonymous - 17-11-2005, 20:40

po 1 w kwestii off-roadu polecam stronke www.rajdy4x4.pl i tamtejsze forum ;)
po 2 samurai - swietne auto c24rny tez rozwazal jego kupno, patrola w sumie tez :D . niestety misiem sie zbyt wiele nie zdziala no chyba ze starszym pajero ;)
po 3 wypoczywamy na lubelszczyznie w okresie wakacyjnym wiec mozemy sie kiedys gdzies razem wybrac ;) w tym roku poznalismy w krasnobrodzie kilku offroadowcow, ktorzy nas zabrali na przejazdzke po roztoczu (niesamowite wawozy ;) )

polsaler - 17-11-2005, 20:48

dzięki Cutie !!

Stronkę i forum polecana przez Ciebie znam doskonale :P Jeśli chodzi o pajero to ja chcę właśnie starsze ( 88 rok) . A na lubelszczyznę zapraszam serdecznie zrobimy extra wyprawę w okolice Kazimierza i Nałęczowa . Extremalna jazda brz trzymanki .
Wracając do Pajero to chetnie dowiedziałbym się czegoś więcej na temat mozliwości tego auta w terenie . Zaznaczam , że mi właśnie chodzi o "stare" pajero , żeby nie było szkoda go upalać w terenie i gałazkach :P

Anonymous - 17-11-2005, 20:56

no to niestety nie pomoge Ci my jak na razie jezdzimy do lasu "limuzyna" ;)
zreszta ja tylko baba jestem, pogadaj z moim chlopem - autorem tematu ;)

Anonymous - 17-11-2005, 21:31

Wiec jesli chodzi o pajero serii 1 to jest bardzo fajne autko... mozna z nim zrobic sporo a i w terenie sobie poradzi bez wiekszych problemow... ale pojarki to jednak auta bardziej do zabawy turystyczno - przeprawowej niz do extremu... ale mozna zrobic lifta z 2 - 3 cale, wsadzic oponki MT 33 cale do tego powywalac zbedne klamoty z auta i bedzie jezdzic jak trza ;) a co do misiow nowej generacji to fajne auta i wygodne, ale to nie jest to... dlatego pozbywam sie w najblizszym czasie swojego i na zamojszczyzne z Cutie przyjedziemy juz pewnie Toyota Land Crusierem LJ70 albo LJ73 ;) takze zawsze mozemy sie spotkac i sobie poupalac wtedy w terenie ;)