Outlander III Ogólne - Dodanie opcji do Outlander
Makro - 27-06-2018, 00:43 Temat postu: Dodanie opcji do Outlander Hej.
Chciałem podpytać, czy ktoś z was wie, czy jest szansa na dołożenie wyposażenia do juz istniejacego auta ? Może ktoś z was to robił i wie jak to wygląda cenowo ? Spodziwam się, że można tego dokonać tylko w ASO, ale jeśli macie jakieś warsztaty które tym się zajmują to chętnie się dowiem.
O jakie opcje mi chodzi, chociażby dołożenie trzeciego rzędu siedzeń (zakładam, że jeszcze do tego dochodzą pasy bezpieczeństwa), albo elektrycznie otwieranej klapy bagażnika. Ktoś ma jakieś doświadczenia z tym związane ?
Pozdrawiam
SZCZAW - 27-06-2018, 06:32
Ustaw się w kolejkę do TOKYO z forum , czyni cuda, będziesz miał to co se za życzysz.
sotart - 27-06-2018, 09:41
Elektrycznie otwieranej klapy bagażnika - też chcę ! Tylko za ile\ kiedy i gdzie ???
Makro - 27-06-2018, 23:07
SZCZAW napisał/a: | Ustaw się w kolejkę do TOKYO z forum , czyni cuda, będziesz miał to co se za życzysz. |
co masz na myśli ? Domowy Magik (w pozytywnym znaczeniu tego slowa) czy pracownik ASO ?
SZCZAW - 28-06-2018, 06:08
jest to osoba która na forum bardzo dużo pomaga w różnych zakresach ale jego konikiem jest elektryka, pisz w lupę TOKYO i zobaczysz ile ma odpowiedzi, pisz do niego na priv - tak i ja zacząłem.pozdro
SK666 - 07-07-2018, 21:35
@Makro - Tu znajdziesz opis, co m.innymi potrafi wyczarować kolega Tokyo
tokyo - 19-08-2018, 12:39
Taka informacja dla Was:
Podgrzewana kierownica w OUTIII na czesciach mitsubishi - opanowana
Elektrycznie otwierana klapa na czesciach mitsubishi - opanowana (lacznie z kodowanie auta i ewentualnie nowego kluczyka pod auto z przyciskiem klapy)
|
|
|