To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

ASX Techniczne - MITSUBISHI MOTORS ASSISTANCE PACKAGE - co to jest !!!

MMMitsubishi - 09-07-2018, 14:13
Temat postu: MITSUBISHI MOTORS ASSISTANCE PACKAGE - co to jest !!!
Tak zadowolony z Miśków - chyba im stopniowo powiem PA :axe: PA :axe: .
Miesiąc temu wymiana pompy sprzęgła, dalej to samo. Ponowne umawianie się na oględziny itd itp. Pytanie - czy mogę samochód zastępczy...Ależ oczywiście, coś znajdziemy, tylko zapłacić Pan musi 99,00zł. za dzień. Ups...dzwonię jak w temacie - do ASSISTANCE - i słyszę ....myślę, że tak, należy się Panu, ale musi Pan przyjechać po odbiór i oddać samochód pod wskazane miejsce (i zapłacić kaucję zwrotną)...UPS (mówię do miłej Pani, ale ale w np. PZU inaczej to działa, jeżeli mam zepsuty pojazd swój, to mi podstawiają zastępczy i ten biorą na hol - ....ale to nie PZU - i tu ma rację), idąc dalej, pytam to co jak będę za granicą? - Pani uprzejmie informuje, że sprawdzi - i prawie spadłem z krzesła :finga: TAK SAMO TO DZIAŁA.
Nie chodzi bym się żalił, płakał itd. Nim gdzieś wyjedziecie - bądźcie pewni co Wam daje Japan Motors Mitsubishi - w/g mnie Wielkie g...., które pięknie wygląda przy zakupie.
a....żeby nie był ASX gwarancja 3-ci rok, salon Polska.
Ocenę zostawiam Wam.

RomanK61 - 09-07-2018, 19:00

Dlatego teraz zastanawiam się czy po 2 przeglądać w aso jechać na trzeci przegląd czy dać sobie spokój z aso i robić to u niezależnych mechaników. Oni zarabiają głównie na przeglądach, dla tego są te 5 letnie okresy gwarancji.
Verrm - 06-08-2018, 13:48

Nie robcie przegladów w ASO. Teraz prawo stanowi, że możecie robić przeglądy poza ASO według wytycznych producenta a gwarancja nadal będzie musiała być uznana.