To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Mitsubishi Lancer V 1.3, sedan, 1992

rudzik12 - 27-07-2018, 20:47
Temat postu: Mitsubishi Lancer V 1.3, sedan, 1992
Cześć.
Kolejny Misiek do oceny, tym razem Lancer V generacji.
https://www.autotrader.pl...ziadz-129052769
Powiem szczerze, że podoba mi się zdecydowanie bardziej niż poprzednik, ale gość nie podał przebiegu oraz ogólnie przedstawił niewiele informacji. Z opisu można wywnioskować, że pojazd jest w dobrym stanie.

Poprosiłem sprzedawcę o przesłanie większej ilości zdjęć i kilku informacji (przebieg, własność, miejsce oględzin).
Z góry dzięki za zainteresowanie tematem i pomoc.
Pozdrawiam,

kazik70 - 31-07-2018, 13:58

Ze zdjęć nie kupisz, trzeba jeździć i oglądać. Do tego przy tak starych autach i takich cenach wad będą setki.
Można oczywiście znaleźć samochód trzymany pod kocykiem po dziadku któremu wnuczek wystawił ogłoszenie.
Ale trzeba jeździć i oglądać. Szkoda wstawiać zdjęcia.
Kiedyś było coś takiego jak anonse, gazeta z ogłoszeniami. Może nadal jest?

Ja na swój swój pierwszy samochód lata temu też wybierałem bardzo stare auto za śmieszne pieniądze i cały rok jeździłem.
Sporo mnie nauczył i taka była idea, stary grat do nauki jazdy, że gdyby coś to nie szkoda.

Nie nastawiałem się na żaden konkretny model, w ziołem pierwszy lepszy który się jako tako trzymał.
Właśnie po takim przysłowiowym "dziadku" któremu nogę ucieli i jazda mu się skończyła.

Nie nastawiaj się że będzie to samochód na lata, nie ma co wybrzydzać i robić nie wiadomo jakich poszukiwań.

vrangsinn - 04-08-2018, 16:47

widziałem go pare razy w grudziądzu...na żywo gorzej wygląda...ale...jak na pierwsze auto...super...nie wybrzydzałbym...jedź obejrzyj...bierz i ciesz sie autem...bo to bardzo fajny model...
sla - 05-08-2018, 12:53

Jeżeli kupujesz tak stary samochód, to lepiej wybrać coś popularnego, gdzie naprawy i części będą wszędzie i za grosze, np Clio, Uno, Fiestę, Corsę. W Japończyka bym się nie ładował.