Zloty i Spoty - ZLOT 2018 - PODZIĘKOWANIA
grzesiopol - 27-08-2018, 14:05 Temat postu: ZLOT 2018 - PODZIĘKOWANIA Mówca ze mnie żaden więc będę pisał krótko i na temat:
SERDECZNIE dziękujemy wszystkim za ten XVI Zlot MitsuManiaków w Firleju!
DZIĘKUJĘ:
Wam Mitsumaniaki, że po raz drugi obdarzyliście Nas swoim zaufaniem i przyjechaliście do Firleja,
Wam Sponsorzy - Mitsubishi Motors, Grupa PGD/Japan Motors, Rock Oil, ADBL, MotoKasia, DobryTon, Tomex, ROTA i Glancuś - za to, że wsparliście Nas finansowo i moralnie, również za to, że uczestniczyliście z Nami w Zlocie.
Wam organizatorzy, że zrobiliście taką dobrą robotę.
Wam DJ-e , Heniu i Jacku, że zrobiliście taką dobrą muzę - wszyscy byliśmy zadowoleni.
Wam właściciele ośrodka Wodnik i Wodnik Latem, za udostępnienie miejsca dla naszego spotkania, za wyrozumiałość i cierpliwość.
Monice z Okrąglaka, za pomoc w realizacji Naszych zadań na okrąglaku.
Jeszcze raz wielki szacun dla Was wszystkich i szczere podziękowania,
W imieniu wszystkich organizatorów - grzesiopol
Anja - 27-08-2018, 21:22
lubelskie!
DZIĘKUJEMY za zorganizowanie zlotu i niemały trud,
za kolejną możliwość spotkania rodziny Mitsumaniaków!
(I że mogłam głosy współliczyć z Tomkiem )
Mitsumaniakom dziękuję, że nie uciekaliście, gdy robiłam zdjęcia )
Pozdrawiam z domku, do którego dotarliśmy dopiero dziś (nienienie, nie awaria, taki był plan ).
Jassmina - 27-08-2018, 21:37
A gdy opadnie pozlotowy kurz
I każdy wróci do żywych już
Czas napisać podziękowanie
Za tegoż Zlotu zorganizowanie!
Dobra teraz już prozą:
Serdeczne podziękowania, wielkie brawka i SZACUN dla wspaniałych, dzielnych Organizatorów!
Nachodzili się chłopaki, nagadali, namierzyli, naliczyli aby wszystko było tip-top!
Kawał zacnej roboty!
Bardzo serdecznie dziękuję za dzikie harce na densflorze, możliwość poznania nowych ludków, spędzenia super czasu ze "starymi wyjadaczami", za różowo -bananowe Firkowe skarpety (też se takie kupię) za wspaniałe konkursy z których jeden przyniósł mi nawet brązowy medal! YAY!
Dziękuję Sponsorom za wspaniałe gadżety - wbiłam w tą torbę jak dzik w żołędzie i co chwila znajdowałam coś z efektem WOW!
Tak więc serdeczne - DZIĘKUJĘ i do zobaczenia na XVII Zlocie MM - gdziekolwiek by nie był - przybędziemy!
Do zobaczenia
wojtas - 27-08-2018, 23:00
Krótko zwięźle i na temat, BARDZO, BARDZO DZIĘKUJEMY
Fikus83 - 28-08-2018, 07:55
Ode mnie LaLaury i Boni również wyrazy uznania, szczere gratulacje i podziękowania za zorganizowanie, po raz kolejny, świetnego zlotu, z wieloma atrakcjami, konkurencjami i licytacją dla MMdzieciom, w których mogliśmy wspólnie uczestniczyć! Wielkie dzięki i do zobaczenia za rok 😉
mmatulek - 28-08-2018, 08:36
Jak zawsze zabawa była przednia . A zawdzięczamy to Wam ORGANIZATORZY. Wielki szacun i PODZIĘKOWANIA.
Sunderland86 - 28-08-2018, 09:39
Również przyłączamy się do podziękowań
W@sio - 28-08-2018, 12:45
W imieniu organizatorów pragnąłbym dodać jeszcze podziękowania dla:
Marszałka Województwa Lubelskiego - za objęcie Zlotu swoim patronatem, oraz dla TVP3 Lublin za opiekę medialną nad Zlotem...
Cóż więcej rzec - z punktu widzenia tego mniejszego organizatora chciałbym podziękować Wam wszystkim, którzy nas odwiedziliście, naszym przyjaciołom z Niemiec i braciom z Węgier - bez Was nasza praca była by próżna. Mam głęboką nadzieję, że nie zawiedliśmy Was, a jeśli nawet, to nie będziecie nam tego długo wypominali.
Z całego serducha wszystkich pozdrawiam, wasz rozgadany Wu-(małpa)-sio
Firebee - 28-08-2018, 13:57
A ja w imieniu założycieli Klubu dziękuję Organizatorom za super organizację Zlotu, sponsorom za wsparcie finansowe i gadżetowe Zlotu, a MitsuManiakom za super zabawę i czynny udział w licytacji dla Fundacji MitsuManiaki Dzieciom!
Do zobaczenia za rok!
Bartek - 28-08-2018, 19:14
Jako zwykły Zlotowicz (i to tylko na 50%) - sobotni podziękuję za możliwość spotkania się w najlepszym na świecie gronie ludzi i miło spędzony czas.
TRAWOR76 - 28-08-2018, 19:23
Wielkie podziękowania dla Organizatorów!
Podziękowania dla Uczestników za przyjazd i spotkanie.
Super impreza,świetni ludzie, ciekawe auta i super konkurencje oraz szczytny cel w jakim mogliśmy brać udział! /głos juz odzyskałem ,zakwasy przechodzą
Dzięki za wszystko i do zobaczenia na nastepnym;-)
Pozdrawiam
pamar - 28-08-2018, 19:40
Żądam jednoznacznie - powtórzenia zlotu!!! Nie może by tak, że mnie nie ma
Ostatni weekend trzeba powtórzyć i tyle O!
Całe szczęście, że Sharku zgarnął parę nagród - WIWAT podupadający łódzki.
Bizi78 - 28-08-2018, 20:24
Gratulacje dla organizatorów za kawał dobrej roboty .
Dzięki dla BUBA i Ewy za podróż na zlot oraz dla wszystkich, którym się chciało przyjechać.
Do zobaczenia za rok.
tadek55 - 28-08-2018, 21:00
Dziękujemy za zorganizowanie zlotu,za wspaniałą atmosferę między mitsumaniakami do zobaczenia za rok.Pozdrawiam wszystkich serdecznie .
Bzyk_R1 - 28-08-2018, 21:22
W imieniu załogi LSRG serdecznie dziękujemy wszystkim organizatorom jak i uczestnikom zlotu. Dziękujemy za super rodzinną atmosferę, za to że wielu z Was mogłem poznać osobiście, za opiekę nad Maksem i jego zabawianie, za liczne głosy oddane na nasze autko, za fajnie rozmowy prawie do rana za to że pokazaliście kim są MitsuManiaki. Do zobaczenia jak najszybciej oby wcześniej niż za rok!
|
|
|