Zloty i Spoty - pytanko Efy do organizatorów Zlotu
Efa! - 23-10-2018, 23:54 Temat postu: pytanko Efy do organizatorów Zlotu Kto organizuje zlot na Kaszubach?
Organizatorzy, proszę o kontakt.
Ja ze swojej strony proponuję zasilenie zlotu skromnym udziałem swojego zespołu Subra (artrock, lubicie?) - fb.com/subraleo - je¶li sponsorzy zgodz± się nam udostępnić nocleg i udział oraz zwrot kosztu podróży (jakie¶ 30-50 km, hahaha! - raczej skromny wydatek).
W zamian: nauczę Subrę hymnu Mitsumaniaków, zagramy go i za¶piewamy WSZYSCY RAZEM! I to tyle razy, ile chcecie! Oraz zapewnimy Wam 1-1,5 godziny zabawy przy naszej muzyce. Poza tym zamierzam mieć ze sob± nasze płyty - wszyscy dostaniecie autografy, a z zespołem ustalę, że czę¶ć dochodu idzie na Mitsumaniaki Dzieciom. A może i cały? Do dogadania. Firka zatrudniam do robienia ekstra zdjęć. Firebee, chyba się zgodzisz ?
I teraz mała prywata: polubcie mój zespół na FB, proszę. Od tego zależy nasza szansa na sukces (nazwijcie to, jak chcecie - znacie mnie 13 lat, moderowałam przez dekadę OT, teraz chętnie przyjmę wsparcie) .
fb.com/subraleo
Kofam Was, Wasza Efa!
Marcino - 24-10-2018, 00:04
Dawno polubione. Ja jestem za...
Efa! - 24-10-2018, 00:05
I to w Tobie lubię, Marcin!
I lubię Cię za 100 innych rzeczy
Marcino - 25-10-2018, 07:23
Jako ze jestem w komitecie org. to masz załatwione:)
raddex - 03-11-2018, 17:29
Ewu¶, pisali¶my na pw przecież. Miała¶ tylko namówić zespół, żeby przyjechał na zlot.
Zapraszamy jak najbardziej. Szczegóły ustalimy wspólnie.
Na pw podaj mi ilo¶ć osób, żeby móc zaj±ć miejsca noclegowe.
West - 12-11-2018, 00:39
Już polubienie poszło... Chętnie posłucham... Masz może jaki¶ wykon R.E.M.u w repertuarze? Pozdrawiam 😉
Efa! - 23-07-2019, 07:12
Potwierdzam obecno¶ć Subry na Zlocie. Zagramy dla Was w sobotę.
Gramy własny materiał, a także HYMN, więc UCZCIE SIĘ GO, żeby za¶piewać ze mn±!!!
[ Dodano: 24-07-2019, 12:33 ]
Dzi¶ opublikowali¶my nasz pierwszy teledysk na fb.com/subraleo - możecie posłuchać czego (obok rzecz jasna Hymnu Mitsumaniaków) można będzie posłuchać - w takich klimatach gramy.
|
|
|