To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Outlander 4g63T

Tiamat - 03-12-2018, 22:59
Temat postu: Outlander 4g63T
Witam,

chyba już czas się przedstawić. Na forum od dawna, ale z Outkiem od czerwca tego roku.

A tak się zaczęło:

To był Dzień Pański 25 czerwca 2018, albo gdzieś blisko :wink:
Dlaczego Outlander? Miałem słabość do Trzech Diamentów. Kilka lat jeździłem i dłubałem z powodzeniem Eclipse 1g, potem 4-te Evo. Odwiedziłem Otwock, Działdowo, Olsztyn, Nidzicę i od niechcenia Ostrołękę. I tak po oględzinach na miejscu bez jazdy próbnej ( brak przeglądu, ubezpieczenia itp ) kupiłem. Miałem nosa. Kiedyś kupiłem wspomniane Evo 4 bez oglądania :shock: Mam szczęście do Miśków. Kocham je, a one mnie.

2006 rok. 192tkm. Po zakupie pakiet startowy pożarł sporo kasy, ale czego się nie robi....
Musiałem mieć pewność, że wszystko będzie na 100 %. Zaraz po zakupie zaliczył Jastrzębią Górę, Lidzbark Warmiński, Wrocław, jeszcze raz Lidzbark - bez marudzenia :P
Jakie są plany? Chyba podobne do planów każdego "petrolheda" tj. lizać, dbać, poprawiać, szanować.

Ostatnio dostał korektę lakieru i wosk i .... .. zobaczcie sami :wink:

Stay tuned :biggrin:

Bizi78 - 03-12-2018, 23:05

Widzę, że kolejny poturbowany na forum 8) .
Krzysiu będzie wniebowzięty :mrgreen: .
Trochę te lampy nie pasują, bo jak przeniesiesz IC pod zderzak to braknie miejsca na blachę :wink: .
Bezawaryjności i przyczepności.

Tiamat - 03-12-2018, 23:16

Jak rozumiem przenoszenie IC to kwestia czasu :P
ps. miał być czarny, bez dodatków. Okazało się, że jedyny wart uwagi to ten..no...niebiesko, fioletowo jakiś tam.....z lampami :biggrin:

ps. ale zaraz...gdzie jest Bzyk :D ?

Pawel1988 - 03-12-2018, 23:47

Cześć aż nie możliwe że jeszcze go tu nie ma 😂
Gratulacje. Fajny kolor . Czekam na kolejne etapy .
Bezawaryjnosci 😉

Bzyk_R1 - 04-12-2018, 07:24

Co? Gdzie? Jak to? Ktoś mnie wzywał? :-D

Łoo Panie dziękuję Ci za ten niebieski kolor bo na te czarnuchy już patrzeć nie mogę. Gratuluję najlepszej wersji! Niech się sprawuje.

Tylko patrzeć jak wpiszą się tutaj kolejni "tatusiowie" co by wzięli pod opiekę ;-) więc szykuj PLNy i klikaj DW200, jakiś wydech luźniejszy, rurki do fmic już Ci zamawiam :-D ... ech zaczęło się. Powodzenia w modach!

eremita - 04-12-2018, 09:41

Gratulacje zakupu :D
Kolor mega mi się podoba, auto też :D
Gdyby nie to że od czerwca wożę trzy foteliki to gal też byłby zmieniony na takiego turbiaka.
Szkoda że tego motoru i koloru nie wkładali do Grandisa albo lepiej że do outlandera nie wejdą 3 foteliki :P

Tiamat - 04-12-2018, 09:46

My się mieścimy - ja, żona i trzy córki ( fotelik i dwie podkładki ) :P
Tiamat - 04-12-2018, 09:52

Bzyk_R1 napisał/a:
więc szykuj PLNy i klikaj DW200, jakiś wydech luźniejszy, rurki do fmic już Ci zamawiam :-D

możesz zamówić też DW200 i inne graty :P policzymy się przy okazji :D

staszq2 - 04-12-2018, 11:23

Oooo kurka wodna, supcio kolorrrrro :mrgreen:
Gratki zakupu i powodzenia, niech moc będzie z Tobą :twisted:

Jaro1974 - 04-12-2018, 13:09

Ten kolor jest jedyny w swoim rodzaju. Bezawaryjności życzę :wink:
lolo.lolo - 04-12-2018, 22:57

ja pinkole jaki fajny kolor - szerokości życzę, gumowych słupów i wytrwałości w modach ... :D :lol: :twisted:
Tiamat - 22-11-2023, 12:42

Lata lecą, a O1T żyje i ma się dobrze, chociaż wymagał " drobnych" zabiegów :p

Zbieram fanty, żeby go trochę dowartościować, bo przez ostatnie lata nie był szczególnie obdarowywany.

Jakiś plan jest i drobnymi krokami go realizuję. W drodze kolejne drobne fanty. Jak przyjdą, dorzucę do fotorelacji :wink:

Tiamat - 23-11-2023, 11:03

Dzisiaj rozpoczął się sezon grzewczy :P

Grzałka w bloku i dmuchawa w środku robią robotę :wink:

Tiamat - 27-11-2023, 09:19

Wieści gminne :P

Dotarł płyn hamulcowy, wskaźnik doładowania z naklejką mocy ( a jakże :) ) i pojawił się dodatek do ryjka :p

W drodze upragniona nalepka 4WD i naklejki Enkei ( niebieski z czarnym ) :lol:

Tiamat - 30-11-2023, 10:50

Kolejne naklejki mocy :wink:

Teraz tylko felgi Enkei z evo8 i już jest komplet :biggrin: