Chcę Kupić Outlandera - Zakup Outlandera
Bieniek - 16-12-2018, 11:14 Temat postu: Zakup Outlandera Witam
Co sądzicie o tym egzemplarzu
https://www.olx.pl/oferta...D5-IDxN3Cg.html
Dzieki za podpowiedzi.
Pozdrawiam
Bzyk_R1 - 16-12-2018, 17:37
Bieniek, zakup każdego outlandera I generacji rozpocznij od podnośnika/najazdów/kanału. Sprawdź stan sanek tył i przód, tylne nadkola i ogólnie jak tam korozja w tym egzemplarzu. Zapytaj o chłodnice do automatu bo w naszych warunkach przydaje się dołożyć. Mivec sporo pali z automatem, gaz da się bez problemu dołożyć ale musisz liczyć się z częstszym serwisem bo zawory regulowane są śrubką.
Bieniek - 16-12-2018, 21:41
Dzieki bardzo za podpowiedz. Zamierzam podjechac na skp w celu weryfikacji stanu. Tylko ogólnie zastanawiam się nad tym konkretnym egzemplarzem . Szukam właśnie automata a ten przycokazji fajnie wyposażony. Z tego ci już się dowiedziałem to sprowadzony z Niemiec trzy lata temu delikatnie pęknięty przodkiem ( maska lampy zderzak błotniki itp) bez wystrzału poduszek. Przebieg podobno oryginalny. O1 potrzebuje ogólnie jako drugie auto na weekendowe wypady wiec na spalanie bardzo nie patrzę. A co myślisz o tym egzemplarzu ??
Dzieki
Bzyk_R1 - 17-12-2018, 12:31
Co myślę? Słuchaj zdjęcia są tak zrobione jakby sprzedawcy wcale nie zależało na sprzedaży auta. Ciężko cokolwiek zobaczyć. Poczytaj na co zwrócić uwagę przy oględzinach i sprawdzaj. Przebieg jest bardzo niski aż nieprawdopodobny. Musisz sam dokładnie sprawdzić. Wszystko okaże się na miejscu.
Bieniek - 17-12-2018, 14:03
Ok. Dzieki . Przejadę sie i zobaczę jak wyglada. Pozdrawiam
kajos - 18-12-2018, 19:21
Bzyk_R1 napisał/a: | Bieniek, zakup każdego outlandera I generacji rozpocznij od podnośnika/najazdów/kanału. Sprawdź stan sanek tył i przód, tylne nadkola i ogólnie jak tam korozja w tym egzemplarzu. Zapytaj o chłodnice do automatu bo w naszych warunkach przydaje się dołożyć. Mivec sporo pali z automatem, gaz da się bez problemu dołożyć ale musisz liczyć się z częstszym serwisem bo zawory regulowane są śrubką. |
jak regulacja srubka (tak jak w polonezach) to jest chyba super
gorzej blaszkami sie ustawia
|
|
|