To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Zakup Lancera VIII

Radek93 - 30-12-2018, 10:48
Temat postu: Zakup Lancera VIII
Siema, chciałbym na początku przywitać się na forum jako nowy członek :D

Zastanawiam się nad zakupem Mitsubishi Lancer VIII i znalazłem pewną ofertę lecz nie wiem czy się opłaca.

https://www.otomoto.pl/of...5Wrg#be5ad00de0

I moje pytanie, jaka jest cena rynkowa takiego samochodu, zależy mi aby był w sedanie z spoilerem (i pytanie jak nazywa się taka wersja).

I przepraszam z góry jeśli kogoś uraziłem pytaniami, lecz tych informacji nie zdołałem znaleźć w internecie :roll:

sla - 30-12-2018, 12:30

GWARANCJA do 2020roku :lol: dobre :D A jakie ma fantastyczne siedzenia kubełkowe :shock: Zawsze się zastanawiam po co ludzie piszą takie bzdury
HUGIO - 30-12-2018, 13:03

Mnie zaciekawiło:
Cytat:
Pakiet EVO 10 RalliArt + Koła EVO 18Cali - z tym pakietem sprzedawane było w Polsce ok. 20 samochodów rocznie

Ktoś wie co wchodzi w skład takiego "polskiego pakietu RalliArt"? Spoiler, owiewki i końcówka tłumika? Jeśli tak, to się nie dziwię, że tylko 20 rocznie sprzedawali. :roll: Mogli chociaż dorzucić jeszcze te przyklejane, gumowe atrapy wentylacji na błotnikach :lol:

Radek93 - 30-12-2018, 16:15

sla napisał/a:
GWARANCJA do 2020roku :lol: dobre :D A jakie ma fantastyczne siedzenia kubełkowe :shock: Zawsze się zastanawiam po co ludzie piszą takie bzdury

Z gwarancją chodzi o to że samochód jest ubezpieczony w ubezpieczalni i jak coś się zepsuje to ubezpieczalnia pokrywa koszta. Tylko pytanie jak wygląda to w praktyce bo pierwszy raz o tym słyszę :roll:

Prosił bym również opinię od Ciebie czy opłaca się ten samochód za tą cenę.

[ Dodano: 30-12-2018, 16:16 ]
HUGIO napisał/a:
Mnie zaciekawiło:
Cytat:
Pakiet EVO 10 RalliArt + Koła EVO 18Cali - z tym pakietem sprzedawane było w Polsce ok. 20 samochodów rocznie

Ktoś wie co wchodzi w skład takiego "polskiego pakietu RalliArt"? Spoiler, owiewki i końcówka tłumika? Jeśli tak, to się nie dziwię, że tylko 20 rocznie sprzedawali. :roll: Mogli chociaż dorzucić jeszcze te przyklejane, gumowe atrapy wentylacji na błotnikach :lol:

Rozumiem że nie opłaca się ten samochód jak za tą cenę?