Chcę kupić Lancera! - prosba o ocenę lancer 1.8 d 150km
szeryffo - 31-12-2018, 08:23 Temat postu: prosba o ocenę lancer 1.8 d 150km wiem że nikt nie umie wrózyc ze zdjęć ale czy ogolnie warto sie czyms takim zainteresowac? jest na zdjęciach cos niepokoj±cego? i czy diesel mitsu jesli ma faktycznie te 200 tys to jeszcze pojezdzi? https://www.otomoto.pl/of...-ID6Btz7X.html?
Mazin89 - 31-12-2018, 11:45
szeryffo napisał/a: | wiem że nikt nie umie wrózyc ze zdjęć |
Sam już sobie odpowiedziałe¶ - nikt Ci nie powie czy warto czy nie. Jeżeli chcesz kupić, musisz jechać i obejrzeć sam lub z kim¶.
Widać po nim, że jest przygotowany do sprzedaży, wyplakowany itp. a jak wiadomo kupuje się oczami (w pierwszej chwili) więc nie napalałbym się, tylko dokładnie i na spokojnie go obejrzał i sprawdził.
Sprzedawca ma 5 lancerów na sprzedaż, a opis, dokładne zdjęcia i zdjęcia dokumentów do jednego, tak na prawdę nie wiadomo którego bo srebrne s± dwa. Dokumenty mog± być do każdego z nich. Zakładam oczywi¶cie, że wszystko się tyczy tego najlepiej udokumentowanego. Plus tej sytuacji jest taki, że jak już pojedziesz do sprzedawcy i co¶ Ci nie przypasuje, to masz jeszcze 4 inne do obejrzenia wiec 5 pieczeni na jednym ogniu.
|
|
|