To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - Zastanawiam się nad kupnem Outlandera I

orz1 - 23-01-2019, 08:44
Temat postu: Zastanawiam się nad kupnem Outlandera I
Witam
Jak w temacie , zastanawiam się nad zakupem Outlandera
Miałem Mitsubishi colta , wczoraj sprzedałem Opla Frontere , i jednak wolę wrócić do japońskiej marki.
O Outlanderze wiem bardzo mało, dlatego zwracam się z prośbą o pomoc , opinię, radę , co sprawdzać , czy warto, itd.
Link do samochodu https://www.olx.pl/oferta...D5-IDx1FOd.html
Z góry dziękuję za radę i opinie.

desti - 23-01-2019, 09:00

Musisz sprawdzić jego największe bolączki jak korozja w miejscach tylne nadkola tylna klapa stan wózków najbardziej gnije przedni, klimatyzację bo często szczelina się rozregulowuje i nie działa prawidłowo. W piątek będę w pobliżu tego komisu to mogę zajrzeć. Bo do zdjęć tutaj nie ma się do czego przyczepić
Bzyk_R1 - 23-01-2019, 10:02

Rozpocznij oglądanie tego egzemplarza od spodu. Na zdjęciach z otomoto widać już zaawansowaną korozję tylnych nadkoli. Jest to o tyle problem że do O1 nie ma reparaturek i będziesz musiał coś rzeźbić z innych aut. A oprócz tego co pisał desti, obejrzyj dokładnie przednie lampy bo lubią pękać, okolice kielichów przednich od góry i od dołu, sprawdź działanie lpg czy nic nie świeci, nie przerywa w całym zakresie obrotów.
orz1 - 23-01-2019, 10:16

Dziękuję za tak szybką odpowiedź
Desti ,jak byś mógł to bym był wdzięczny, bo ja mam ok 100km.
Auto jest podejrzanie tanie, i wszystko niby działa.
A moje doświadczenia z Outlanderem jest żadne. Wiem tylko po colcie że ruda lubi chrupać.
Dziękuję jeszcze raz.

desti - 25-01-2019, 15:40

Relacja z dzisiaj
Auto jest już sprzedane

orz1 - 28-01-2019, 12:58

Tak, wiem, dzwoniłem. Dziękuję ci bardzo
Los chciał że skończyłem na BMW E46.
Dziękuję jeszcze raz.