To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - O1t czyli samochód marzeń, kup i się ciesz

..rafal.. - 16-02-2019, 21:11
Temat postu: O1t czyli samochód marzeń, kup i się ciesz
Witam wszystkich. Jako że znalazłem chwilę wolnego czasu i pogoda dopisała, chciałbym się pochwalić moim nowym nabytkiem. Mitsubishi Outlander turbo.... hmm jestem jego 2 właścicielem, auto jest 100% seryjnie. Kupiony z zakonserwowanym podwoziem i pomalowanymi zaciskami.

Bzyk_R1 - 16-02-2019, 22:13

Pozdrawiam nowego posiadacza O1T. Srebrny taki jak mój, nawet w tym samym miejscu malowany powtórnie ;-) życzę zadowolenia i oby okazał się samochodem marzeń.
..rafal.. - 16-02-2019, 22:25

Myślę że jak ogarnę jego niedomagania to napewno będę zadowolony. Zresztą już jestem. Ale tymczasem dostałem dzisiaj pierwszą paczkę( zestaw startowy)

Rozrząd z uszczelniaczem walu, uszczelka pokrywy zaworów i inne potrzebne do uszczelnienia bo Misiek mocno cieknie od strony rozrządu. Jeszcze nie zidentyfikowalem ale wygląda jakby z pod podstawy filtra. Przyszła sobota w garażu jest moja :D

Bzyk_R1 - 16-02-2019, 22:29

Ojej, aż tyle uszczelek? No to uszczelniaj bo rozrząd musi być suchy. A ten liqui moly to nie jest dobry wybór dla tego silnika.
..rafal.. - 16-02-2019, 22:35

Uszczelki całej skrzyni korbowej kupione na wyrost bo nie moglem dostać tylko podstawy filtra. Będą na zapas. Dlaczego uważasz że olej nie bardzo się nadaje?
lolo.lolo - 18-02-2019, 13:26

no bardzo ładny "misiek", szerokości i bezawaryjności życzę :mrgreen: