To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

ASX Techniczne - [1.8DI-D] Osłona lusterka pęknięta

sovan - 25-02-2019, 13:34
Temat postu: [1.8DI-D] Osłona lusterka pęknięta
Dzień dobry, jestem tutaj nowy jak i jestem nowym właścicielem ASX z 2011 roku. Przeszukałem forum by znaleźć podobny temat lecz nic nie znalazłem. Ok zaczynajmy mam ASX z 2011 roku, lusterka składane z kierunkowskazami i lusterko od strony kierowcy jest lekko pęknięte. Wszystko mechanicznie w nim działa. I teraz moje pytanie czy można kupić tą część gdzieś, albo jak ona się nazywa lub jaki ma kod katalogowy? W załączniku zdjęcie podglądowe. Dotychczas na allegro itp. znalazłem tylko górną obudowę albo całe lusterko z mechanizmem itp. za około 700zł+

Mam też problem z lusterkiem od strony pasażera, czasem się składa czasem nie, ale tutaj doczytałem, że może pomóc wyczyszczenie mechanizmu i styków. Planuję oba na raz naprawić. Dzięki za pomoc.

skawin - 26-02-2019, 07:05

Jak lekko pęknięte to nie idze tego pospawać albo zakleić jakimś dwuskładnikowym klejem? To jest od spodu w oczy się nie rzuca.
sovan - 01-03-2019, 11:35

Taki jest plan awaryjny, ale chyba tak będę musiał zrobić, bo wygląda na to, że to co zaznaczyłem nie jest osobną częścią ;s