To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander III Ogólne - Zatrzasnięty kluczyk

VICpb - 10-04-2019, 08:40
Temat postu: Zatrzasnięty kluczyk
Witam,
Napisze moze ku przestrodze. Dzis jakims cudem udalo mi sie zatrzasnac kluczyki w samochodzie.
Nigdy tego nie robie ale dzis wrzucilem kluczyki do schowka w drzwiach podczas jazdy.
Wysiadlem z auta i odruchowo go zamknalem i po kilku sekundach zorientowalem sie ze kluczyki sa w srodku :-)
Oczywiscie otworzyc juz sie nie dalo.
Najpewniej jako ze kluczyk byl w drzwich, podczas zamkniecia zostal wykryty jakby byl na zewnatrz, ale widocznie tylko na chwile....
Na szczescie mialem mozliwosc podjechania do domu po zapasowe i otworzyc ale jakby sie cos takiego wydarzylo w trasie to juz nie byloby ciekawie.....

artisan - 11-04-2019, 00:35

system bez kluczykowy ? Nie sądziłem że da się zatrzasnąć kluczyk, u mnie zawsze pika gdy kluczyki zostają w samochodzie i nie pozwala na zamknięcie.
VICpb - 11-04-2019, 06:52

u mnie oczywiscie jest tak samo, pikanie itd. oczywiscie probowalem to powtorzyc z kluczami w schowku w drzwiach ale bezskutecznie. nie wiem czy to jest kwestia ze wtedy jakos specyficznie sie ulozyly w tych drzwiach lub jakies inne przedmioty zaklucily jego dzialanie, niemniej sie stalo...
artisan - 14-04-2019, 01:21

Dopiero doczytałem że kluczyk był w drzwiach i stąd zapewne powstał problem. Dzięki za ostrzeżenie :D :D