To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - tajemniczy kluczyk

Stempel84 - 06-04-2007, 11:22
Temat postu: tajemniczy kluczyk
Takie pytanie, meczy mnie od 4 lat w sumie, czyli odkad kupilem gala :) No wiec przy kluczu do drzwi i od stacyjki jest jeszcze jeden maly klucz... do czego on moze byc ? :) wie ktos moze ? kupowalem w komisie a tam nie wiedzieli... pytam z czystej ciekawosci, mozliwe ze kolo zapomnial go po prostu odpiac i byl do czegos zupelnie innego...
Anonymous - 06-04-2007, 11:31

Może to być tak jak mówisz, jakiś kluczyk którego ktoś zapomniał odpiąć lub od syreny alarmowej (jeżeli takową posiadasz, lub może była) najlepiej jak byś wstawił foto tego kluczyka to napewno bardziej coś będę mógł ci pomóc.
xcracing - 06-04-2007, 21:06

Najczęściej jest to kluczyk od syreny alarmu. Też taki mam i w innych samochodach spotykałem. Pod maską możesz poszukać centralki alarmu, na niej powinna być taka gumowa zaślepka - kapturek a pod nią miejsce na kluczyk.
Anonymous - 06-04-2007, 22:13

xcracing napisał/a:
Najczęściej jest to kluczyk od syreny alarmu. Też taki mam i w innych samochodach spotykałem. Pod maską możesz poszukać centralki alarmu, na niej powinna być taka gumowa zaślepka - kapturek a pod nią miejsce na kluczyk.

Dokładnie do tego służy ten kluczyk :D

Adaho_krak - 07-04-2007, 21:11

Cytat:
Dokładnie do tego służy ten kluczyk

niekoniecznie, bywały też anteny teleskopowe, które po wciśnięciu (schowaniu) na maxa, bez kluczyka nie rozłożyłeś :mrgreen: