To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Eclipse Cross Ogólne - Pokrowce do Mitsubishi Eclipse Cross

jacoszakal - 29-04-2019, 20:26
Temat postu: Pokrowce do Mitsubishi Eclipse Cross
Witam mam pytanie gdzie można dostać pokrowce na siedzenia i kanapę tylną do mitsubishi eclipse cross , powiem szczerze że dzwoniłem po kilku dilerach w około siebie i nigdzie nie mają na internecie też nigdzie nie znalazłem to samo na zagranicznych sklepach nawet w Niemczech , może ktoś wie gdzie można kupić .
mkm - 29-04-2019, 22:44

Zapewne nigdzie, bo w XXI wieku pokrowców już się nie zakłada :mrgreen:

Albo kup uniwersalne, albo zamów szyte na miarę. :wink:

jacoszakal - 29-04-2019, 22:58

mkm napisał/a:
Zapewne nigdzie, bo w XXI wieku pokrowców już się nie zakłada :mrgreen:

Albo kup uniwersalne, albo zamów szyte na miarę. :wink:

No jakos sa do innych modeli jak asx i outlander tylko z tym jest problem

mkm - 29-04-2019, 23:07

jacoszakal, bo te modele już ładnych parę lat są na rynku :wink:

Po co Ci pokrowce?

jacoszakal - 30-04-2019, 08:09

mkm napisał/a:
jacoszakal, bo te modele już ładnych parę lat są na rynku :wink:

Po co Ci pokrowce?

Juz mialem pare aut i z reguly po trzech latach nie wygladaja siedzenia za dobrze w dodatku jak sie ma male dziecko , w tym aucie materialy wygladaja na solidne ale dziecki moze cos rozlac i plamy ciezko domyc.

krzychu - 30-04-2019, 18:48

Po 13 latach w Lancerze bez pokrowców nie widać za bardzo nadmiernego zużycia... A po "trzech latach" to wyglądały jak nowe...
sla - 30-04-2019, 20:32

krzychu napisał/a:
Po 13 latach w Lancerze bez pokrowców nie widać za bardzo nadmiernego zużycia..

Ale tam to był welur pierwszej klasy, dzisiaj już nieobecny, zastąpiony we wspólczesnych samochodach jakimiś szmatami lub skajem.

Bizi78 - 30-04-2019, 23:58

Na przednie fikoły masz na allegro.
https://allegro.pl/uzytkownik/terazauto?string=eclipse%20cross&bmatch=eyesa-v4-var-n-cl-mot-1-5-0424&price_from=75&price_to=100

mkm - 01-05-2019, 01:23

jacoszakal napisał/a:
jak sie ma male dziecko

Tak przypuszczałem :D Dzieci, albo włochaci pupile są dla mnie usprawiedliwieniem zakładania pokrowców :D

Ja bym na Twoim miejscu podzwonił po "krawcach" szyjących pokrowce - bez problemu wyguglasz kogoś w okolicy/
Będziesz miał na zamówienie jakie chcesz (pod dzieci przydatne są dodatkowe kieszenie na tyłach oparć przednich foteli) i z jakimi chcesz mocowaniami :wink:
Przy zakupie gotowych (a pojawienie się kogoś oprócz Sosnowca to zapewne jeszcze chwila, moment :mrgreen: ) upewnij się tylko, że nacięcia na poduszki będą w odpowiednich miejscach.