Eclipse Cross Ogólne - Pokrowce do Mitsubishi Eclipse Cross
jacoszakal - 29-04-2019, 20:26 Temat postu: Pokrowce do Mitsubishi Eclipse Cross Witam mam pytanie gdzie można dostać pokrowce na siedzenia i kanapę tylną do mitsubishi eclipse cross , powiem szczerze że dzwoniłem po kilku dilerach w około siebie i nigdzie nie mają na internecie też nigdzie nie znalazłem to samo na zagranicznych sklepach nawet w Niemczech , może ktoś wie gdzie można kupić .
mkm - 29-04-2019, 22:44
Zapewne nigdzie, bo w XXI wieku pokrowców już się nie zakłada
Albo kup uniwersalne, albo zamów szyte na miarę.
jacoszakal - 29-04-2019, 22:58
mkm napisał/a: | Zapewne nigdzie, bo w XXI wieku pokrowców już się nie zakłada
Albo kup uniwersalne, albo zamów szyte na miarę. |
No jakos sa do innych modeli jak asx i outlander tylko z tym jest problem
mkm - 29-04-2019, 23:07
jacoszakal, bo te modele już ładnych parę lat są na rynku
Po co Ci pokrowce?
jacoszakal - 30-04-2019, 08:09
mkm napisał/a: | jacoszakal, bo te modele już ładnych parę lat są na rynku
Po co Ci pokrowce? |
Juz mialem pare aut i z reguly po trzech latach nie wygladaja siedzenia za dobrze w dodatku jak sie ma male dziecko , w tym aucie materialy wygladaja na solidne ale dziecki moze cos rozlac i plamy ciezko domyc.
krzychu - 30-04-2019, 18:48
Po 13 latach w Lancerze bez pokrowców nie widać za bardzo nadmiernego zużycia... A po "trzech latach" to wyglądały jak nowe...
sla - 30-04-2019, 20:32
krzychu napisał/a: | Po 13 latach w Lancerze bez pokrowców nie widać za bardzo nadmiernego zużycia.. |
Ale tam to był welur pierwszej klasy, dzisiaj już nieobecny, zastąpiony we wspólczesnych samochodach jakimiś szmatami lub skajem.
Bizi78 - 30-04-2019, 23:58
Na przednie fikoły masz na allegro.
https://allegro.pl/uzytkownik/terazauto?string=eclipse%20cross&bmatch=eyesa-v4-var-n-cl-mot-1-5-0424&price_from=75&price_to=100
mkm - 01-05-2019, 01:23
jacoszakal napisał/a: | jak sie ma male dziecko |
Tak przypuszczałem Dzieci, albo włochaci pupile są dla mnie usprawiedliwieniem zakładania pokrowców
Ja bym na Twoim miejscu podzwonił po "krawcach" szyjących pokrowce - bez problemu wyguglasz kogoś w okolicy/
Będziesz miał na zamówienie jakie chcesz (pod dzieci przydatne są dodatkowe kieszenie na tyłach oparć przednich foteli) i z jakimi chcesz mocowaniami
Przy zakupie gotowych (a pojawienie się kogoś oprócz Sosnowca to zapewne jeszcze chwila, moment ) upewnij się tylko, że nacięcia na poduszki będą w odpowiednich miejscach.
|
|
|