[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Zmiana świateł
Marcin1997 - 05-05-2019, 17:55 Temat postu: Zmiana świateł Witam mam zamiar zmienić światła tylne na ledowe dokładnie takie http://mmtuning.pl/produc...cer-evo-x-08-15 tylko jedna rzecz mnie zastanawia światła przeciwmgielne bo na filmikach na Youtube nikt nie pokazuje tych świateł na aukcji pisze że są. Widział ktoś takie światła?
I wiem że nie mają homologacji i nie można z nimi jeździć po ulicach
ScrappyKOko - 09-05-2019, 09:14
U mnie w mieście jeździ jeden taki sedan, parę razy go już mijałem. Nigdy nie widziałem go z włączonymi przeciwmgielnymi, więc Ci nie odpowiem. Natomiast buja się on z tymi lampami już któryś rok i problemów raczej nie ma.
oEdGein - 12-05-2019, 12:26
Tez myślałem nad zmianą lamp na takie + przednie tez chciałem wymienić .
Odpuściłem te lampy przez brak homologacji .
Pytałem w różnych miejscach czy to będzie duży problem , jednak gdy usłyszałem że podczas wypadku/stłuczki na drodze nawet nie z mojej winy na jaw wyjdzie że lampy nie mają homologacji to może się okazać że cała odpowiedzialność spadnie na mnie , ponieważ jeżdżę samochodem który na ulice wyjechac nie powinien .
Więc dopóki nic się nie stanie to można jeździć , jednak z moim szczęściem wolałem nie ryzykować
Jamato - 18-08-2019, 11:19
Ja mam u siebie takie lampy tylko czarne wszystko spoko plug and play trzeba tylko dodatkowo kable przeprowadzić z lampy do lampy ale wszystko jest w zestawie
Światło cofania to biały zimny led i niestety przeciwmgłowe też jest takie czyli świeci na biały zimny :/
|
|
|