Chcę Kupić Outlandera - [I 2.0T] Outlander Turbo 2006 salon PL 250KM
HMP - 11-06-2019, 11:35 Temat postu: [I 2.0T] Outlander Turbo 2006 salon PL 250KM https://www.otomoto.pl/of...e-ID6BZNST.html
Hej kojarzycie to auto? Opis pompastyczny, a realnie to niesprawna klima, hamulce przód do roboty, trochę korozji na nadwoziu, hidy w lampach (jak to dostaje przegląd?), zużyte opony letnie i instalacja gazowa po przebiegu 130tys km. Do tego program na 250KM robiony X lat temu.. Ciekawe jak podwozie? Może ktoś oglądał to auto?
Generalnie szukam raczej serii bez gazu (i rdzy...), ale nie wykluczam żadnego sensownego egzemplarza.
Bzyk_R1 - 11-06-2019, 13:17
Niezły bajerant. Wcześniej było napisane że te nadkola trzeba przeczyścić papierkiem i pomalować pędzelkiem. Cena z kosmosu. Nie ma nic nadzwyczajnego w tym aucie a jest dużo wkładu bo widać że właściciel zna się tyle co mu w warsztatach mówią.
W@sio - 11-06-2019, 13:39
Jeśli mnie oko nie myli to jest to byłe auto macia jeździło po Lublinie długie lata i kiedyś nawet nim jeździłem. Faktycznie ma 250KM, zaś mody robione w AutoGT w Warszawie. Co do szczegółów odnośnie modów to trzeba już Maćka pytać bo nie pamiętam dokładnie co w nim poza remapem było zrobione.
Bzyk_R1 - 11-06-2019, 15:09
Czyli to auto Icewinda jest spora historia o nim tutaj na forum, można łatwo wyszukać.
|
|
|