To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero III - [3,5 V6] Montero III - odpływ wody z klimatyzacji

majjlo - 24-06-2019, 14:18
Temat postu: [3,5 V6] Montero III - odpływ wody z klimatyzacji
Witam.

Mam problem z odprowadzeniem wody z klimatyzacji a mianowicie leje się ona na dywanik pasażera. Nie potrafię zlokalizować odpływu na grodzi od strony silnika, może ktoś ma jakieś zdjęcie w którym miejscu się on znajduje oraz zna sposób na jego przeczyszczenie... jak, gdzie, którędy...

Chyba, że coś innego może być problemem to proszę o rady.

Idą upały a bez klimy trochę ciężko :)

Auto to Montero III 3,5 V6 i to nie GDI :)

Pozdrawiam

[ Dodano: 02-07-2019, 13:17 ]
A może ktoś wie gdzie znajduje się odpływ i jak go udrożnić w innych modelach Pajero III?

[ Dodano: 02-07-2019, 14:52 ]
A może ktoś wie gdzie znajduje się odpływ i jak go udrożnić w innych modelach Pajero III?

zbyszekm2 - 04-07-2019, 14:30
Temat postu: Re: [3,5 V6] Montero III - odpływ wody z klimatyzacji
majjlo napisał/a:
Witam.

Mam problem z odprowadzeniem wody z klimatyzacji a mianowicie leje się ona na dywanik pasażera. Nie potrafię zlokalizować odpływu na grodzi od strony silnika, może ktoś ma jakieś zdjęcie w którym miejscu się on znajduje oraz zna sposób na jego przeczyszczenie... jak, gdzie, którędy...

Chyba, że coś innego może być problemem to proszę o rady.

Idą upały a bez klimy trochę ciężko :)

Auto to Montero III 3,5 V6 i to nie GDI :)

Pozdrawiam

[ Dodano: 02-07-2019, 13:17 ]

[ Dodano: 02-07-2019, 14:52 ]

na kanał i od strony silnika po środku wystaje rurka, jest zatkana

klem4 - 31-07-2019, 15:39

Bardziej po prawej stronie m na scianie grodziowej , jest malo wystajacy baly kruciec. Gdzies na forum wstawialem fotki jak to wyglada. Od spodu tego nie da sie wyczyscic lepiej od gory. Zalaniac go moga przewody od ogrzewania.

[ Dodano: 31-07-2019, 15:41 ]
https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=102276

Tu masz opis , i foty . Milej zabawy 8)

seb100 - 31-12-2019, 11:47

Odświeżę temat Pajero III 3,2 Did gdzie jest ten wężyk odpływowy z klimy bo patrze i patrze i nie mogę znaleźć?
klema - 05-01-2020, 16:14

seb100 napisał/a:
Odświeżę temat Pajero III 3,2 Did gdzie jest ten wężyk odpływowy z klimy bo patrze i patrze i nie mogę znaleźć?

Widziałeś mojego posta z linku , tam masz fotki